Celebrity News

Jovana i Željko važe za savršen par, a šta o njima kažu komšije

Jovana i Željko važe za savršen par, a šta o njima kažu komšije

Otkako je njihova porodica dolaskom troje dece postala petočlana, Jovana i Željko Joksimović su rešili da svoj luskuzni stan u strogom centru grada zamene za prostraniju kuću.

Odluku su doneli kako bi njihov sin Kosta i ćerke, bliznakinje Ana i Srna, mogli da uživaju igrajući se u dvorištu,a raskošna vilu u koju su se smestili pruža im potrebnu privatnost.

Komšije poznatog para za njih imaju samo reče hvale, a posebno za voditeljku, za koju tvrde da je jako ljubazna i pristojna.

– Jovana je divna komšinica. Nikada joj ne bude teško da se javi i pozdravi sa mnom. Iskren da budem, retko ih viđam jer obično iz kapije odjure automobilom. Međutim, kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dečica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je nova porodična oaza – rekao je za "Blic" njihov prvi komšija.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović kupili vilu vrednu 2,5 miliona evra!

Kako je reč o elitnom delu Beograda, komšije nisu bila baš raspoložene da pričaju o poznatim susedima, za koje kažu da retko šetaju okolnim ulicama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 27. Авг 2014. у 3:18 PDT

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Joksimovića - Sreća koju ništa ne može da pomuti!

– Čitao sam u novinama da ovde žive već nekoliko meseci, ali verujte mi jednom sam ih samo video. Jovana je vozila bliznakinje u automobilu. Video sam da je imala na licu neke tamne naočare, tako da nisam siguran da li je bila bez šminke. Kada sam i sa drugim komšijama pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine ko ulazi i o bezbednosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba da bude. Žive svoj život i tako treba – rekao je čovek koji živi u njihovoj blizini.

 

Komentari (0)

Loading