Celebrity News

Stigao sin prelepog imena: Porodila se Ana Rajković!

Stigao sin prelepog imena: Porodila se Ana Rajković!

Manekenka Ana Rajković, supruga fudbalera Predraga Rajkovića, rodila je drugog sina. Ona se, kako prenose domaći mediji, porodila u Beogradu i sve je proteklo u najboljem redu.

Ponosni tata je na Instagramu podelio svoju sreću, objavivši fotografiju supruge i sina koji je dobio prelepo ime -Tadija.

– Hvala ti živote na još jednom prelepom anđelu. Volim vas – napisao je Predrag na društvenim mrežama, uz prvu fotografiju Ane i malog Tadije iz porodilišta.

 

Ana i Predrag su u julu 2019. godine dobili sina Relju

Beograđanka i njen uspešni suprug, rodom iz Negotina, objasnili su nedavno za magazin " Story" da su oboje želeli da što pre postanu roditelji i da ovo neće biti njihov konačni porodični bilans. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) on Sep 30, 2020 at 2:17pm PDT

– Najveća je sreće imati mnogo dece. Mi smo tek na početku što se tiče proširenja porodice. Nadam se da nećemo praviti ovako male pauze, ali se i ne plašim toga. Celog života sam maštala da imam brata ili sestru i ovako nadomešćujem tu prazninu u mom životu. – rekla je Ana i dodala da je mačinstvo potpuno promenilo njen život.

Pročitajte: Trudnica Ana Rajković- Neizmerna sreća je biti Predragova žena!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Sep 12, 2019 at 9:12am PDT


Osećaj kada postanete roditelj ne može da se opiše rečima. Neko kaže s dolaskom deteta menja se ceo svet. Nama se nije promenio ceo svet, samo smo mnogo srećniji. Ranije je znalo da mi bude dosadno, pošto je Predrag mnogo odgovoran prema poslu i često ostaje posle treninga da sam vežba. Provodila sam tada mnogo vremena sama, a sada sam ispunjena. Što više dece, to je moja želja rekla je manekenka za naš magazin.

Komentari (0)

Loading