Celebrity News

Glumica presrećna zbog lepih vesti: Stiže druga beba?

Glumica presrećna zbog lepih vesti: Stiže druga beba?

story

Nina Janković trudna – Da je glumica navodno ponovo u blagoslovenom stanju, vest je koja je sve obradovala…

Talentovana glumica koja je već šest godina u skladnom braku s Matejom Dičićem čini se da ima ogroman razlog za slavlje. Prema pisanju „Blica”, Nina je ponovo trudna.

Poznati par ne može da sakrije sreću što će njihova porodica biti proširena za još jednog člana, a dobro obavešten izvor otkriva da Nina još uvek ne želi da priča na ovu temu.

PROČITAJTE: Nina Janković Dičić: Korektor, malo rumenila i maskara za savršen letnji poljubac

– Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe od sreće. Baš je srećna što je trudna, oduvek je želela da ima višečlanu porodicu. Pošto je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome – rekao je izvor i dodao da pol bebe još uvek nije poznat.

– Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to njoj i suprugu nije bitno. Njihova želja bila je da sinu podare društvo za ceo život zbog čega su neizmerno srećni.

PROČITAJTE: Nina Janković Dičić i proslava treće godišnjice braka: Mateja i ja slavimo ljubav svakog dana

Nina Janković trudna, a o braku s Matejom oduvek je romantično govorila 

Nina Janković koja se ovim povodom još uvek nije oglasila, nikada nije krila da bi bila presrećna da njihov sin Vukašin dobije brata ili sestru. O drugoj trudnoći svojevremeno je govorila za „Gloriju”, ističući da ne bi volela da između prvog i drugog deteta bude velika razlika u godinama.

– Sigurna sam da će Vukašin dobiti brata ili sestru. Sada je rano da mislim o narednoj bebi, ali ne bih želela da napravim neku veliku starosnu razliku između dece. Mog brata i mene dele tri godine i smatram da je to sasvim dobra razlika.

PROČITAJTE: NOVA ULOGA, NOVA FRIZURA: Nini Janković ovaj hairstyle SAVRŠENO STOJI (foto)

O braku s Matejom Nina i danas govori s velikom ljubavlju. Zajednički život obogatili su avanturama, njihov odnos zasnovan je na jednostavnosti, pa tako više uživaju u zajedničkom vremenu i sitnicama nego u pompeznim poklonima.

– Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo – rekla je Nina jednom prilikom za magazin „Story” i dodala:

– Postalo je normalno da jedno drugome kupujemo stvari i to više nije nikakvo iznenađenje. Možda je to jedina stvar u našem braku koja je počela da se podrazumeva. Ipak, romantiku vezujem za fine gestove koji umeju da me obraduju i razneže više od bilo kog poklona – objasnila je glumica koja je istom prilikom istakla jednu od omiljenih suprugovih osobina:

– Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv – ponosno je tada rekla gospođa Dičić, koja već dugi niz godina uživa u ulogama posvećene majke, dobre supruge i jedne od talentovanijih glumica domaće kinematografije.

Komentari (0)

Loading