Celebrity News

Javni sukob Sulejmana i Šeherezade: Nisam ovo očekivao od tebe!

Javni sukob Sulejmana i Šeherezade: Nisam ovo očekivao od tebe!

story

Bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel, koji je domaću publiku osvojio ulogama u seriji „1001 noć”, već neko vreme preživljava veliku krizu, tvrde upućeni.

Navodno je njihov 11 godina dug brak ugrožen zbog neverstva slavnog Sulejmana. Problemi su počeli nakon što se Berguzar poptuno posvetila deci, a posebno otkad se u martu rodio njihov drugi sin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 7. Авг 2020. у 11:19 PDT

‒ Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila detetu i on se sada oseća zapostavljenim. Rešili su da se raziđu na nekoliko meseci, a posle toga će odlučiti da li će se zauvek rastati ‒ rekao je izvor blizak paru,  dok glumci ove navode nisu komentarisali.

Ipak, jedna njihova prepiska na društenim mrežama izazvala je mnogo pažnje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 1. Авг 2020. у 5:48 PDT

Naime, na jednoj od turskih televizija prikazivala se serija u kojoj glavnu ulogu igra Halit Ergenč, a posebno je bila uzbudljiva epizoda kada lik koji on tumači saznaje da je sin, kog je smatrao svojim, zapravo sin njegovog najboljeg prijatelja. I to ga je potpuno slomilo.

Berguzar javno prozvala svog supruga, ali i scenariste serije

Međutim, Berguzar je imala posebno zanimljiv komentar na te scene - javno je prozvala svog supruga ali i scenariste serije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 19. Нов 2019. у 1:28 PST

‒ Umorna sam od vas! Kako možete da radite ovo ljudima? Neću više gledati ovu seriju, ne mogu ja ovo. Ne sviđa mi se smer u kom serija ide, ne sviđa mi se ni tvoj lik. Zašto si pristao na ovo? ‒  napisala je glumica kojoj je ubrzo odgovorio zatečeni suprug.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 2. Јун 2013. у 7:30 PDT

Nisam ovo očekivao od tebe ‒ napisao je Halit.

Komentari (0)

Loading