Celebrity News

Tuga u porodici poznate voditeljke: Veliki gubitak Sanje Marinović

Tuga u porodici poznate voditeljke: Veliki gubitak Sanje Marinović

Ata Images

Sanja Marinković pretrpela je veliki gubitak. Voditeljka koja je poznata po tome da se trudi da osmehom sakrije svaku suzu i da privatne probleme čuva samo za sebe, tako je učinila i sada kada preživlja jedan od najtežih životnih trenutka.

Kako navodi "Blic", uprkos velikom trudu lekara, njoj je preminuo otac nakon kraće i teške bolesti, a Sanja je sve vreme bila uz njega i pružala mu podršku

– Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma, a o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližima. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom i zahvlana sam svima koji su bili uz mene - rekla je Sanja za medije.

Voditeljka Sanja Marinković je prošle godine doživela velii stres kada se zdravstveno stanje njene majke pogošalo o čemu je govorila za naš magazin.

Tada je prvi put govorila o teškim trenucima kroz koje je prošla i istakla da joj je to bio najbolniji momenat u životu nakon smrti bake.

Pročitajte: Sanja Marinković: Milion želja mi se nije ostvarilo

– Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su oduvek kod kuće imale masku na licu koja nam poručuje “nije mi ništa”. Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro. Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi s dijagnozom i da mora ipak da misli na sebe – govorila je tada Sanja i istakla da je to bio težak životni trenutak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 23. Мај 2017. у 3:48 PDT

Pročitajte: Sanju Marinković zadesila prava drama

– To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano moje prvo snimanje emisije “Magazin IN” pre više od devetnaest godina.

 

Komentari (0)

Loading