Celebrity News

Tragedija je ostavila dubok trag, Suzana Mančić uplakana: Bolno sećanje na gubitak sina!

Tragedija je ostavila dubok trag, Suzana Mančić uplakana: Bolno sećanje na gubitak sina!

Suzana Mančić - Gubitak deteta ostavio je veliki trag...

Kada je pre nekoliko nedelja saznala da je popularna manekenka Krisi Tigen izgubila bebuSuzani Mančić vratila su se sećanja koja je duboko potisnula. Iako je sve zaključala u dubini srca, neke tajne ipak su isplivale na površinu.

Bolno iskustvo koje je Suzana imala pre 30 godina nateralo ju je da progovori, a detalji su sve rasplakali, pa i samu Suzanu.

PROČITAJTE: Dogodila se tragedija, Suzana Mančić neutešna: Moje dete nije preživelo!

– Sve to što mi se dešavalo u prošlosti, pre nego što sam dobila moju decu, za mene je istorija i ja se na nju ne vraćam. Međutim, fotografija koju sam ugledala probudila mi je sećanje na ono što sam prošla. Oči su mi zasuzile. Iznenadila sam samu sebe tom reakcijom jer sam to davno ostavila iza sebe – započela je Suzana Mančić svoju bolnu ispovest za „Gloriju” i nastavila:

– O teškim trenucima u životu ne volim da govorim. Zatvorim se u sebe i sama to prebolim – dodaje voditeljka.

Suzana Mančić – Gubitak deteta teško je breme za jednu majku

Nadanja koja je imala pri prvom porođaju pala su u vodu kada je saznala da je njen dečak preminuo.

– Bila sam u šestom mesecu trudnoće kada sam iznenada osetila bolove i kontrakcije. Stvari kada krenu naopako, obično se ređaju jedna za drugom. Otišla sam u KBC Zvezdara. Tamo su pokušali da mi zaustave kontrakcije. Trpela sam velike bolove. Nakon nekog vremena sestra je došla i saopštila mi je da ne mogu da zaustave kontrakcije i da ću se poroditi. Rodio se dečak.

PROČITAJTE: Suzana Mančić – Jednu stvar ne može da prežali

– Nakon što ga je pregledala, prišla mi je doktorka, neonatolog, i kazala: „Suzana, nemojte da se nadate”. Rodio se živ, ali pluća mu nisu bila dovoljno razvijena. Nisam čula njegov plač nakon rođenja. Sve se desilo u roku od 24 sata od pojave kontrakcija – kaže Suzana.

U najtežim trenucima, Suzana je bila sama pa je cela tragedija koja se dogodila izgledala još dramatičnije.

– Volela bih da su sačekali da stigne moj muž i on to uradi. Želela sam da je on pored mene, ili izabrani lekar, mama, ali niko od njih tada još nije stigao da se vrati u Beograd – zaključuje voditeljka koju je život nagradio dvema prelepim, uspešnim ćerkama.

Komentari (0)

Loading