Celebrity News

Mina Lazarević preživela je pakao: Sin je burno reagovao na batine bivšeg supruga!

Mina Lazarević preživela je pakao: Sin je burno reagovao na batine bivšeg supruga!

Mina Lazarević – Nasilje u porodici dogodilo se 2015. godine, a najstariji sin burno je reagovao na batine bivšeg supruga… I nakon pet godina bol je ista! 

Glumica Mina Lazarević, koja je pre nekoliko godina bila žrtva porodičnog nasilja, retko je govorila na tu temu. Batine su ostavile trag, ali Mina je iz cele situacije izašla jača i stamenija nego ikad.

Ostala su bolna sećanja na tragediju zbog koje se porodica u potpunosti raspala. Deca su bila mala, ali najstariji sin je na pakao koji je preživela njegova majka ipak burno reagovao.

U emisiji „Preživeli” na televiziji K1 popularna Čupka iz „Porodičnog blaga” iznela je detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića. Pomenuvši decu, potekle su i suze…

PROČITAJTE: Mina Lazarević – Muž nasilnik je pretukao, a ona i danas ima veliku podršku u PRVOM SUPRUGU

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔶️ IGRA SUDBINE (@igrasudbinetvserija) on Aug 3, 2020 at 9:52am PDT

– Nekada brakovi nisu bili rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: „Ja ne znam ni šta su tražili zajedno”. Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku – rekla je Mina.

Mina je istakla da je njen najstariji sin, kojeg je dobila u braku s prvim mužem Aleksandrom, burno reagovao na celokupnu situaciju, pa je u jednom momentu ostala bez reči.

– Burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Mislim, šta da ti kažem – rekla je Mina koja nije uspela da zadrži suze u emisiji uživo…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 (@k1televizija) on Oct 19, 2020 at 12:52am PDT

Incident se desio u avgustu 2015. godine, a iz ovog pakla prelepa Mina izašla je kao pravi borac. Borila se, podizala troje dece i nikad se nije žalila.

Mina je svojevremeno za „Blic” istakla i da se bori kao lavica i da ništa ne može da je pokoleba.

– Evo, već više od 20 godina postojim i borim se kao lavica da i dalje postojim, da školujem i gajim troje dece najbolje što umem. Takođe, otplaćujem neki stambeni kredit, a opet neki stariji od mene nisu ni imali mogućnost da uđu u kredit. Tako da ne žalim se, nisam neko ko kuka, ja sam borac i idem dalje stalno – objasnila je Mina kojoj je jedina želja bila da zaštiti decu od negativnih uticaja.

Komentari (0)

Loading