Celebrity News

Mina Lazarević iskreno: Borim se kao lavica da školujem i gajim troje dece

Mina Lazarević iskreno: Borim se kao lavica da školujem i gajim troje dece

Glumica Mina Lazarević koju šira publika najviše zna po ulozi čuvene Čupke u hit domaćoj seriji "Porodično blago", a koja ćemo uskoro gledati u jednoj od glavnih uloga u novom projektu “Junaci našeg doba” na RTS-u, sada ističe da joj popularnost nije uvek prijala.

Mina Lazarević ne krije emocije: Plakalo mi se od sreće, mnoge žene će se prepoznati!

- Popularnost je nešto lepo što može svakom mladom glumcu da se dogodi. Svaki glumac koji kaže da ga to ne zanima nije iskren, jer glumac voli da ga publika prepoznaje i to je nešto najlepše što se meni dogodilo. Divno je kad vam ljudi aplaudiraju jer su vas prepoznali na sceni ili dođu na moju predstavu jer vide moje ime na plakatu. S druge strane, naravno da popularnost nosi i petljanje u vašu intimu u granicama koje vama ne odgovoraju, ali to je nešto sa čim moramo da se borimo i da sačuvamo svoju privatnost - rekla je Mina za "Blic" koja je zadnjih godina bila tema medija zbog privatnih problema koje je imala.

Naime, glumica se pre dve godine razvela od supruga Gorana Stanića, od koga je pretrpela fizičko nasilje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана 26. Мар 2018. у 8:47 PDT

- Popularnost mi je donela više lepog nego ružnog, jer smatram da nisam osoba koja provocira ili nosi nešto negativno. Prvenstveno sam umetnik i volim svoj posao i mislim da je privilegija da se danas živi od svog posla - ispričala je Mina, majka troje dece Luke, Marka i Ive i priznala da jednoj ženi i glumici nije lako da sama izdržava porodicu.

- Mi živimo u muškom svetu, nije to samo sada, tako je vazda bilo. Malo smo se popravili od vremena kad su i muške i ženske uloge igrali muškarci. Ali u mojoj profesiji definitivno ima manje ženskih likova. Zato moramo biti mnogo veći borci za položaj u profesiji i društvu. Sve je manji broj glumica koje dočekaju pozne godine u ovom poslu - rekla Mina za "Blic", i dodala:

- Evo, već više od 20 godina postojim i borim se kao lavica da i dalje postojim, da školujem i gajim troje dece najbolje što umem. Takođe, otplaćujem neki stambeni kredit, a opet neki stariji od mene nisu ni imali mogućnost da uđu u kredit. Tako da ne žalim se, nisam neko ko kuka, ja sam borac i idem dalje stalno - objasnila je Mina i istakla da je njoj najbitnije da svoju decu zaštiti od negativnih uticaja.