Celebrity News

Novak Đoković se potpuno raznežio: Heroju tatin, hvala ti!

Novak Đoković se potpuno raznežio: Heroju tatin, hvala ti!

Sin Novaka Đokovića danas je napunio šest godina. U kalendaru važnih životnih događaja porodice Đoković 21. oktobar ostaće zabeležen kao dan najveće radosti.

Na taj dan 2014. godine ljubav Jelene i Novaka Đokovića dobila je krunu - rođenje sina Stefana.

Ovaj veliki dan teniski as obeležio je i na drušvenim mrežama, zajedničkom fotografijom sa sinom kojem je uputio emotivne reči.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Окт 2020. у 6:27 PDT

– Srećan rođendan, heroju tatin. Hvala što nam unosiš bezgraničnu ljubav u živote i što nas podsećaš da svakim danom radimo na sebi i budemo što bolji ljudi i roditelji. Volimo te – napisao je Novak.

Stefan je napunio šest godina, a njegova mlađa sestra Tara ima tri godine manje. Novak često ističe koliko mu je rođenje dece oplemenilo život.

Pročitajte: Novak Đoković - Trudimo se da živimo normalnim životom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 2. Сеп 2020. у 9:38 PDT

Pročitajte: Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

– Jedinu stvar koju želim za svoju decu jeste da me za 10, 50 godina gledaju na isti način na koji me gledaju danas, da im se uvek nađem i da oni budu srećni u čemu god se pronađu i rade. Uz to da imamo neisrcpnu beskrajnu ljubav i podršku jedno prema drugima. To je jedina stvar koju ja želim. Šta god moj sin ili ćerka budu želeli da rade, ja ću se truditi da im budem najbolji mogući mentor i podrška da se u toj oblasti ostvare. Ne želim da im budem prepreka ili babaroga, da oni moraju da rade ono što sam ja radio – rekao je Novak jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading