Celebrity News

Aleksandra Mladenović: Kad naiđe pravi muškarac, tada ću postati majka

Aleksandra Mladenović: Kad naiđe pravi muškarac, tada ću postati majka

 Aleksandra Mladenović - trudnoća joj za sada nije u planu, prednost daje karijeri. Mlada pevačica u poslednje vreme nalazi se u centru pažnje zbog svojih hitova, ali i privatnog života koji posebno zanima javnost.

Interesovanje je postalo intenzivnije otkada je obelodanjena infomacija da je u vezi sa sinom pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlom.

Ni Aleksandra ni Mihajlo o vezi nisu govorili za medije, a tom stavu su ostali dosledni i kada se šuškalo da su se razišli.

U razgovoru za " Kurir TV" kratko je prokomentarisala dovodjenje u vezu s Mihajlom i  istakla da je ona slobodna devojka.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović o luksuznom stanu u Beogradu na vodi - Vredna sam i štedljiva

‒ Ne bih komentarisala to, ja sam slobodna devojka i želim da stavim tačku na tu priču ‒  rekla je uz zagonetan osmeh i naglasila da se majčinstvo ne može planirati, te i da će za proširenje porodice biti spremna onda kada u njen život dođe pravi muškarac

Pročitajte: Ugrozila zdravlje - Aleksandra Mladenović završila u bolnici!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 22. Окт 2020. у 10:46 PDT

Pročitajte: Raskinuli vezu i sada Aleksandra Mladenović ima poruku za Šabanovog sina!

‒ To nije nešto što se može planirati… Kad naiđe pravi muškarac, tada ću i postati majka, za sada mi je karijera na prvom mestu. Njoj sam se maksimalno posvetila, ali ako ko naiđe odgovarajuća osoba, zašto da ne ‒ rekla je Aleksandra.

 

Komentari (0)

Loading