Celebrity News

Oženio se Nikola Jokić! Prvi ples bio je bajkovit, a mlada - prava princeza!

Oženio se Nikola Jokić! Prvi ples bio je bajkovit, a mlada - prava princeza!

Oženio se Nikola Jokić, vest je koja je obradovala domaću javnost…

Srpski košarkaš Nikola Jokić u subotu je stao na „ludi kamen” i svojoj dugogodišnjoj devojci Nataliji Maćešić zavetovao se na večnu ljubav.

PROČITAJTE: Ženi se košarkaš Nikola Jokić, zvezda NBA lige!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by мојград_сомбор (@mojgrad_sombor) on Oct 24, 2020 at 5:27am PDT

Posle crkvenog venčanja, koje se odigralo u Somboru, novopečeni mladenci stigli su na mesto proslave. Uz taktove muzike Đorđa Balaševića, pesmu „Ringišpil”, Nikola Jokić je poveo igru. Gosti su ih posmatrali s uživanjem, a osim igre na košarkaškom terenu, Jokić je oduševio i na plesnom podijumu, a potom je odmah usledio i prvi ples.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw) on Oct 25, 2020 at 6:51am PDT

Njegova supruga Natalija ukrala je svu pažnju gracioznim izgledom – bela raskošna venčanica bila je kao skrojena za nju.

Nikola Jokić i Natalija trebalo je da se venčaju još u junu, ali su zbog pandemije koronavirusa planove ipak pomerili. Slavlje koje se dogodilo u subotu bilo je skromno i bez velike pompe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on Jul 19, 2020 at 11:43am PDT

Oženio se Nikola Jokić! Ljubav iz srednjoškolskih dana!

Nikola i Natalija zabavljaju se od 16. godine, a u jednom intervjuu za magazin „Gloria” Jokić je ispričao da su se upoznali dok su oboje još bili srednjoškolci.

– Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije – rekao je tada Nikola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on Sep 27, 2020 at 10:29am PDT

Komentari (0)

Loading