Celebrity News

Zoran Pajić za "Story": Do 40. želim da postanem otac

Zoran Pajić za "Story": Do 40. želim da postanem otac

Ispovest Zorana Pajića- glumac za "Story" priznaje da priželjkuje ljubav kakvu imaju njegovi roditelji i smatra da će umeti da prepozna onu ”pravu” kada je bude sreo.

Poznati glumac nedavno je u svom domu organizovao intimnu proslavu, a povod je bio njegov 39. rođendan.

U društvu prijatelja i članova porodice, dramski umetnik, koji se proslavio ulogom u seriji “Istine i laži”, oduvao je svećice s rođendanske torte i poželeo da se zaljubi i ostvari u ulozi oca. 

Budući da se na profesionalnom planu potvrdio i da mu odlično ide, Zoran smatra da je došlo vreme da se pozabavi privatnim segmentom života. Priželjkuje ljubav kakvu imaju njegovi roditelji i smatra da će umeti da prepozna onu ”pravu” kada je bude sreo.

Koji su to parametri po kojima ćete znati da je devojka prava?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zoran Pajic Official (@orangezo) дана 30. Авг 2020. у 9:41 PDT

Pročitajte: Jana Milić Ilić i Zoran Pajić - Naša ljubav ima srećan kraj

Potrebno je da želimo slične stvari i imamo istovetan pogled na život, prijatelje, porodicu... Odlična komunikacija među partnerima takođe je važna. Pripadam redu tolerantnih muškaraca, koji vole i umeju da razgovaraju. Kada vam neko otvori dušu i pred vama se emotivno prospe, ne možete da ga ne razumete. 

Da li je želja za potomstvom proizašla delimično i iz toga što okruženje u ovim godinama to od vas očekuje?

–  Istina je da mi roditelji za svaki rođendan žele da se oženim i dobijem dete, ali da nisam spreman na taj korak, nikada se u to ne bih upuštao. Osećam veliku potrebu da pronađem srodnu dušu i imam ljubav po uzoru na njih dvoje. Svestan sam da je to danas teško postići, istovremeno shvatam da idealno ne postoji i da čovek za sve u životu mora da se bori. Mislim da svi problemi u brakovima proizlaze iz toga što muškarci još uvek nisu razumeli žensku emancipaciju. Svestan sam da sva porodična zaduženja moraju da se podele na dva jednaka dela i da jedino tako zajednica može da doživi dug staž. 

Da li ćete se razočarati ukoliko do ostvarenja ovih želja ne dođe?

Ma ne. Nikada ništa u životu nisam očekivao ni od sebe, ni od drugih, zato se valjda nisam ni razočaravao.

Ostatak intervjua sa Zoranom Pajićem pročitajte u najnovijem broju magazina „Story“ koji je u prodaji do 27. oktobra!

Komentari (0)

Loading