Celebrity News

Bivši supružnici ponovo na sudu! Ana Sević tuži Darka Lazića

Bivši supružnici ponovo na sudu! Ana Sević tuži Darka Lazića

Pevačica Ana Sević tuži Darka Lazića? 

Nakon Darkove izjave da ćerku Lorenu nije video godinu dana, Ana je reagovala brzinom svetlosti. Iznela je prepiske koje dokazuju suprotno, a sad je odlučila da se s bivšim suprugom ponovo sretne na sudu.

PROČITAJTE: Okršaj bivših: Darko tvrdi da ćerku nije video godinu dana, Ana iznela sve dokaze (FOTO)

Kap je prelila čašu... 

Ana Sević, bivša supruga poznatog folkera, ne dozvoljava da se o njoj priča kao o lošoj majci, a ponajmanje sada kad je ponovo u blagoslovenom stanju. Odnos bivših supružnika je na staklenim nogama, a da je pokušala da ignoriše sve što je on dosad o njoj iznosio u javnost, dokazuje i činjenica da je na kraju morala da reaguje na ovakve Darkove optužbe.

– Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako mala Lorena ne bi osetila da postoji i najmanji problem. Iako se činilo da će Darko poštedeti Anu gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da nema poštovanja ni prema čemu – rekao je izvor za „Alo”.

Pročitajte: Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 16. Авг 2020. у 11:23 PDT

– Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao kako ćerkicu nije video godinu dana i to ju je mnogo potreslo, zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice – kaže izvor i dodaje:

– Mogla je godinama sama da se muči i zarađuje za sve što je potrebno njihovoj ćerkici, ali više ne želi da sluša kako je loša majka koja brani ocu da viđa dete. Pogotovo što je ona ta koja je forsirala Darka da viđa Lorenu kada je to vešto izbegavao i kada mu je sve bilo preče.

PROČITAJTE: Sin Darka Lazića je napredan dečak – Evo čemu ga uče ponosni roditelji! (VIDEO)

Ana Sević tuži Darka Lazića – Cilj nije novac već odbrana časti 

Ani cilj nije novac, već želi da da odbrani svoju čast i dokaže da njen bivši muž ne govori istinu.

– U tužbi koju će do kraja nedelje podneti, Ana ne traži novac, već da dostojanstveno odbrani svoju čast i dokaže da je Darko slagao sve što je rekao – zaključio je izvor.

Komentari (0)

Loading