Celebrity News

Situacija nije bila naivna! Luna Đogani morala na hitnu operaciju!

Situacija nije bila naivna! Luna Đogani morala na hitnu operaciju!

Luna Đogani trudna Budući roditelji presrećni su zbog lepih vesti, ali neposredno pre ovog saznanja nije sve bilo tako sjajno...

Luna Đogani i Marko Miljković u junu sledeće godine postaće roditelji, a vest o prinovi nisu mogli da sakriju od javnosti. Njihova ljubav izdržala je mnoga iskušenja, a uprkos nagovaranjima da u javnost ne iznosi detalje trudnoće zbog zdravstvenog problema, Luna je ipak objavila da je u četvrtoj nedelji trudnoće, piše „Svet”.

Luna Đogani trudna - Situacija je bila alarmantna

Dete će gajiti sami, Anabela neće moći da se meša u vaspitanje, ali ni to gde će i kako živeti!

– Za ovu trudnoću Luna se hrabro borila. Svi znaju da joj je pretio rak grlića materice, da su lekari bili zabrinuti za njeno zdravlje, Anabela je onoliko dramila u „Zadruzi”, samo su ona i Marko verovali da će sve biti dobro. Luna je po izlasku iz rijalitija priznala da ginekološki problem koji ima nije jednostavan i da će morati na operaciju.

– Otkrila je da se ne oseća najbolje i da će imati intervenciju jer situacija nije nimalo naivna, ali nadala se najboljem i želja joj se ispunila. Da ta intervencija nije prošla kako treba, možda nikad ne bi mogla da postane majka. Luni je sada potreban mir, da bude daleko od svih koji je kritikuju i napadaju – priča izvor.

PROČITAJTE: Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

Luni je prijalo što je skoro celo leto bila van Beograda i što je najlepše trenutka provela s Markom. To joj je dalo podstrek da nastavi dalje, pa su ona i njen verenik odlučili da žive van glavnog grada kada beba dođe na svet.

– Njoj je veoma prijalo što je celo leto bila van Beograda i daleko od nekih članova porodice. Za to vreme je uvidela koliko joj prija život van grada, pa su ona i Marko odlučili da s detetom ne žive u Beogradu, već da naprave kuću blizu grada, ali dovoljno daleko da budu izolovani od gužve, haosa i buke. Luna planira da proda stan i s Markom uloži pare u gradnju kuće s velikim dvorištem. Pošto žele još dece, smatraju da je to najbolje za njih.

Ne veruju da će imati Anabelinu podršku u toj odluci jer je ona više puta navodila kako je taj stan isključivo Lunin i da su ona i njen tadašnji suprug Andrej dali deo para za taj stan. Međutim, Luna je svima jasno stavila do znanja da u njenu vezu i odluke ne smeju više da se mešaju. Konačno je shvatila da iz života mora da eliminiše sve što je sputava i nervira – ispričao je izvor blizak Đoganijevoj.

PROČITAJTE: Luna Đogani trudna! Marko zanemeo od šoka, a evo šta kaže Anabela! (VIDEO)

Luna Đogani trudna – Znala sam da sam trudna

Luna Đogani otkrila da, koliko god da je to želela, nije mogla da obuzda svoju sreću.

– Nismo želeli tako rano da objavimo, ali nismo mogli ni da čekamo i krijemo koliko smo srećni. Ovo je plod naše ljubavi. Hvala svima na čestitkama. Hvala ti, Bože! – napisala je Luna, i dodala:

– Iskreno mogu reći da sam posle dužeg vremena onako baš lepo spavala, spokojno. Naši roditelji su čak možda i uzbuđeniji nego nas dvoje – rekla je Luna i istakla da joj pol deteta nije bitan i ne obazire se na komentare da je premlada za bebu.

– Nije rano, ja nisam znala da sam već malo duži period trudna, osećala sam da se nešto dešava u mom telu. Samo da je živo i zdravo, inače sam toliko isprepadana i samo to mi je bitno. Još nismo svesni, sad idemo na pregled i tek tad ćemo biti svesni – rekla je Đoganijeva kada je saznala srećne vesti.

Komentari (0)

Loading