Celebrity News

Anđelina Džoli: Teškom artiljerijom na Breda!

Borba bivših supružnika

Anđelina Džoli: Teškom artiljerijom na Breda!

Bred Pit i Anđelina - Bivši holivudski par nakon pune četiri godine bespoštedne borbe za starateljska prava nad svojom decom konačno se približio konačnoj odluci suda, koja bi trebalo da bude doneta još ovog meseca, ali kako se kraj velikog rata primiče. sredstva na putu do cilja nikada nisu bila prljavija...

Zaboravite drame poput “Krejmer protiv Krejmera” ili skorije snimljene “Priče o braku”, jer ono na šta mnogi analitičari ovih dana skreću pažnju jeste da se u Holivudu upravo događa najveća filmska priča na temu borbe za starateljstvo koju dvoje bivših supružnika mogu da vode. U glavnim ulogama su Anđelina Džoli (45) i Bred Pit (56), imena koja svakako obećavaju dobru dramu, ali ono što ovaj zaplet verovatno čini strašnijim od svih ostalih jeste što se ne odigrava na filmskom platnu.

Pročitajte: Bivše će svisnuti – Bred Pit uskoro ponovo pred oltarom!

Bred Pit i Anđelina - Bivši holivudski par u najdužoj borbi za starateljstvo

Ovo je stvaran život, iako se mnogi slažu da bi se po okončanju velike bitke ovih zvezda jednom mogao snimiti blokbaster po motivima njihovog iskustva. Naime, domete rata, u koji su već preduboko zagazili Bred i Anđelina, verovatno ne bi smislili ni najmaštovitiji scenaristi. To se najbolje pokazuje na finalnom ročištu u njihovoj borbi za starteljstvo nad petoro maloletne dece, od ukupno šestoro koliko su zajedno dobili u braku. Sve raspoloživo oružje upereno je sa obe strane, budući da se sve više nazire kraj peripetijama koje su nastale još krajem 2016. godine, kada je par odlučio da se rastane.

Dok Bred zahteva da s bivšom suprugom podeli brigu nad decom na pola, te da jasno bude određeno kojim danima će ih ko viđati, glumica traži puno starateljstvo. Osim što se smatra jednom od najdužih borbi ove vrste, parnica dvoje glumaca opisana je i kao jedna od najskupljih, budući da oboje na svojoj strani imaju timove elitnih advokata. Bredovi su glumca savetovali da za svedoke uzme čak 21 osobu, među kojima su Anđelinin lični asistent, jedna od njenih najboljih drugarica, ali i sama Džolijeva, baš kao i sam Pit.

Pročitajte:  Dok se Anđelina i Dženifer gledaju preko nišana, glumac Bred Pit uživa u novoj ljubavi! (foto)

Bred Pit i Anđelina, bivši holivudski par - Deca su zaštićena od ove ružne bitke

S druge strane, glumica je pripremila sopstvenih sedmoro svedoka, među kojima su i medicinski radnici koji bi mogli da zvanično progovore o Bredovim problemima sa alkoholizmom, kao i psiholozi koji će navodno objasniti zašto otac nije sposoban da brine o deci.

Svi će oni svoje iskaze dati pred sudijom u očigledno prljavoj i bespoštednoj borbi za odluku o tome kraj koga će ostatak svojih maloletnih dana provesti Paks (16) i Zahara (15), njihova usvojena deca, kao i Šajlo (14) i blizanci Noks i Vivijen (12), koje je par dobio prirodnim putem. Najstariji Medoks (19) dovoljno je zreo da sam odlučuje kada će viđati oca. O onome kroz šta deca ovih dana prolaze, nedavno je govorio prijatelj bivših supružnika, koji je blizak obema stranama.

PROČITAJTE: Anđelina kipti od ljubomore, a evo šta joj je poručila nova devojka Breda Pita

– Deca su zaštićena od ovog rata u popriličnoj meri, na primer, niko od njih neće ni biti pozvan na sud, ali ipak su dovoljno odrasli da shvataju šta se sada zapravo odvija. Bredovo srce je slomljeno zato što su oni u središtu ove ružne bitke već toliko dugo – ispričao je izvor, ali opisao i kako se Anđelina oseća.

– Ona je prava mama lavica koja je spremna da svoju decu zaštiti od bilo koga, pa čak i od njihovog oca i ponosna je na zrelost i čvrstinu koju su ona pokazala tokom ovog procesa – istakao je sagovornik.

PROČITAJTE: Nova devojka Breda Pita pršti od lepote, slika iz spavaće sobe zapalila društvene mreže (FOTO)

Takođe je otkrio da je priroda odnosa između Anđeline i Breda u najgoroj fazi, te da su od upiranja prstom i čestih svađa koje su imali pre samo nekoliko meseci sada odnose zahladili do te mere da čak i ne komuniciraju. Jedino čemu su posvećeni jeste da kopaju što dublje kako bi osujetili namere onog drugog.

Kako je preneo, Bred čak ide toliko daleko da ne krije iskrene želje da Anđelinu vidi iza rešetaka ukoliko skupi dokaze da je u ovom procesu igrala “prljavo”.

Da je Džolijeva besna, ukazuje informacija da je ovog leta poludela kada je saznala da je Pit svoju novu devojku Nikol Poturalski (27) odveo na njihovo zajedničko imanje u Francuskoj. Premda nije sigurno da li je razlog zapravo ljubomora, mnogi su sigurni da će Anđelina u tome pronaći i nešto dobro, te da će to biti još jedan argument u parnici protiv bivšeg muža.

Komentari (0)

Loading