Celebrity News

Veliki uspeh Maje Berović: Naslovnica u stranim tiražnim novinama

Veliki uspeh Maje Berović: Naslovnica u stranim tiražnim novinama

Muzička zvezda Maja Berović našla se na naslovnoj strani turskih dnevnih novina „Sabah“.

U intervju Maja je pričala o svojoj muzičkoj karijeri na Balkanu, kao i uspehu koji je ostvarila za prethodnih nekoliko godina, ali i trenucima koji nisu toliko poznati javnosti.

Tokom razgovora novinar Furkan Hajkir je Maji postavio pitanje da li je svesna da je u poslednje vreme osetno porastao broj pratilaca i ljubitelja njene muzike u Turskoj, te da ima sve više fanova, Maja je tim povodom odgovorila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана 25. Окт 2020. у 12:00 PDT

- Raduje me takva informacije i čini srećnom. Osnovna misija muzike jeste da spaja ljude, ako sam uspela u tome u bilo kom momentu, onda sam srećna. Iskreno, već godinama odlazim u Tursku i svaki put se u Istanbul vraćam sa novom željom da vidim nešto novo ili probam neki specijalitet. Verujem da će biti prilike da se sa svojim fanovima koji su u Turskoj družim, jer meni moja publika daje neverovatnu energiju i snagu za sve ono što radim - rekla je Maja za turski list „Sabah“.

Pročitajte: Vest koja menja sve! Maja Berović u novoj životnoj ulozi, čestitke pljušte!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана 17. Окт 2020. у 11:50 PDT


Inače, prema rečima novinara koji je sa Majom uradio ovaj intervju, pevačica je prva javna ličnost sa ovih prosotra koja je dobila priliku da govori za jedne od najčitanijih dnevnih novina u ovoj zemlji, gde se direktno pominje njen rad i ono što je ostavila za sve ove godine u muzičkoj karijeri

Komentari (0)

Loading