Celebrity News

Devojka Breda Pita u suzama: Glumac povukao drastičan potez!

Devojka Breda Pita u suzama: Glumac povukao drastičan potez!

Bred Pit - Raskid sa zgodnom manekenkom Nikol Poturalski iznenadio javnost...

Holivudski glumac Bred Pit pre nekoliko meseci uplovio je u vezu sa udatom manekenkom Nikol Poturalski, a ta vest odmah je naišla na oprečna mišljenja. Dok ga je jedan deo javnosti podržavao u ovoj ljubavi, drugi ga je javno osuđivao.

Anđelina Džoli takođe je burno reagovala na njegov, odjednom sređen ljubavni život. Najviše joj je zasmetalo to što je njen bivši suprug novu devojku vodio u zamak u Francuskoj gde je 2014. održano njihovo venčanje, a sama činjenica da ima nekog, Anđelinu je dovodila u potpuno rastrojstvo.

PROČITAJTE: Nova devojka Breda Pita pršti od lepote, slika iz spavaće sobe zapalila društvene mreže (FOTO)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nico (@nico.potur) дана 19. Окт 2020. у 11:48 PDT

Bred Pit - Raskid zbog kog Anđelina likuje? 

Kako pišu inostarni mediji glumac i udata manekenka Nikol Poturalski više nisu zajedno. On je odlučio da je vreme da se on i Nikol pozdrave i da svako krene svojim putem. Nova informacija o Bredovom ljubavnom statusu čini se da će najviše usrećiti Anđelinu koja nikako ne može da podnese činjenicu da njen bivši ima drugu.

- Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna - tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom za „US Weekly" .

Glumac je, navodno, istakao da je veza bila čista hemija, bez emocija, dok mnogi govore da je Nikol iskoristila Breda da postane poznata.

PROČITAJTE: Gluma više nije prioritet: Bred Pit odbio ulogu vrednu 250 miliona dolara

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@dead14ug је поделио/ла објаву дана 28. Окт 2020. у 8:42 PDT

Podsetimo se...

Nikol Poturalski i Bred Pit upoznali su se u jednom restoranu u Berlinu koji je, kako su preneli inostarni mediji, u vlasništvu njenog supruga. Nikol je udata za 68-godišnjeg bogataša Rolanda Marija, a javnost je, kao i sama Anđelina, bila šokirana informacijom da je holivudski zavodnik pristao na činjenicu da bude ljubavnik.

Komentari (0)

Loading