Celebrity News

Marina Visković prvi put nakon operacije tumora: Osećam se sjajno!

Marina Visković prvi put nakon operacije tumora: Osećam se sjajno!

story

  Marina Visković operisala tumor, sada se oseća sjajno i ponovo je ona stara

Marina Visković spada među javne ličnosti koje dobar deo privatnog života čuvaju za sebe i ljude iz najbližeg okruženja.

Tako ni o zdravstvenim problemima koji su je mučili nije želela da govori, bar dok se sve nije dobro završilo. Naime, pevačica je tumor dojke operisala nedavno, a kako je zahvat uspešno obavljen, ona se oporavila. Srećom, u pitanju je bio benigni tumor.

Pevačica prvi put o tome govori za medije i ističe da operaciji nije pridavala previše važnosti i da se na tu temu oglasila zato što su je zvali zabrinuti prijatelji i obožavaoci nakon što je infomacija isplivala u javnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) дана 5. Феб 2019. у 1:35 PST

Pročitajte: Marina Visković - Prolazim kroz najteži period u životu bez nekog da me drži za ruku!

– Osećam se sjajno, prvi put nastupam otkako je proglašena epidemija korone. A i pre toga sam ušla u neki projekat, tako da sam donela odluku da se malo povučem, snimam nove pesme dok ovo sve traje. Ja nisam neko ko život servira na tacni i te neke stvari delim samo sa bliskim ljudima. Ali to je nekako izašlo, ja sam morala da se oglasim jer su me zvali ljudi, to je jedna rutinska operacija, to je bilo, prošlo, idemo dalje. Nisam ja preterano davala tome na značaju jer smatram da nemam ništa od toga i izbegavam da pričam o tome, ali meni stvarno znači da se ne brinu ljudi koji mi pišu i misle da mi je život ugrožen, nije ništa strašno, pregurali smo sve – rekla je Marina.

Pročitajte: Marina Visković otvorila dušu - Nisam prebolela bivšeg dečka!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) дана 26. Сеп 2020. у 6:06 PDT

Komentari (0)

Loading