Celebrity News

Marina Visković: Prolazim kroz najteži period u životu bez nekog da me drži za ruku!

Marina Visković: Prolazim kroz najteži period u životu bez nekog da me drži za ruku!

Marina Visković priznaje da se teško prilagođava novoj situaciji u kojoj se našla otkako je pre šest meseci raskinula veridbu sa dugogodišnjim partnerom i poručuje da dugo neće razmišljati o muškarcima i da je došlo vreme da hrabro krene sama kroz život.

Kažu da je najveća kletva za jednog pevača da doživi stihove o kojima peva, u čemu se lako može pronaći Marina Visković (32), pevačica koja je publiku osvojila pesmama koje neretko govore o slomljenom srcu, nesrećnoj ljubavi i tužnom kraju romanse. Dugo se mislilo da s njom neće biti tako, štaviše, u vezi s biznismenom Mirkom Vukovićem bila je čitavu deceniju i svadbena zvona bila su sve glasnija. Ipak, pre šest meseci mnoge tačke s Marininog repertoara pogodile su je na sasvim novi, dublji i verovatno neočekivan način. Ako ima ičeg dobrog u zlu, pevačica tvrdi da je u ovoj životnoj fazi napisala neke najbolje pesme u karijeri kojoj planira da se do kraja posveti.

Dugo niste bili aktivni u javnom prostoru, šta se dešavalo u vašem životu u poslednje vreme, kako je on izgledao iza zatvorenih vrata?

- Imala sam razgovore sama sa sobom, trudila sam se da pobedim svoje strahove, da se inspirišem, da se okružim dobrom pokretačkom energijom, radila sam stvari u kojima uživam i suočavala sam se s nekim svojim osobinama koje sam želela da promenim, ali iznad svega nastojala sam da prihvatim sebe sa svim manama i vrlinama. Nikada nisam želela da na silu eksponiram svoj život, ne želim da budem “žrtva” bilo čega pa ni ovog posla. Dugo nisam bila spremna za medije, ni za ljude, a nisam imala ni dobar povod, sada je situacija drugačija.

Ono što je sigurno, bili ste vredni i snimili ste nove pesme, od kojih je premijeru doživela numera “Napolje”. Da li vam je bilo teško da se pronađete u novom aktuelnom žanru muzike?

- Ta pesma mi se odmah dopala, tačno sam znala šta želim, čula sam se sa autorom Kacafurom i rekla mu da želim da to budem ja, ali da je zvuk smeo i drugačiji od onoga što sam snimala. Doživljavam muziku kao igru gde nema nekih posebnih pravila osim da sve što radite bude kvalitetno i da radite iz srca. To su prepoznali i Laća, koji je pisao tekst, i Darko Dimitrov, producent. Pripremam još dosta projekata, biće i autora s kojima nisam sarađivala do sada. Srećna sam što je ova pesma osvojila srca moje publike i mnogo sam joj zahvalna na podršci i razumevanju. Daju mi snagu da idem dalje i rušim njihova i svoja uverenja.

Marina Visković: Trauma koju ću zauvek pamtiti!

Marina Visković iskreno je rekla da prolazi kroz najteži period u životu 

Kroz period prilagođavanja prolazite i na poslovnom i na privatnom planu, sve otkako ste raskinuli desetogodišnju vezu s Mirkom Vukovićem. Nedavno ste rekli da prolazite kroz najtežu životnu fazu, da li je to razlog?

- Proteklih šest meseci jesu moj najteži period. Za ljubav dajem sve i od nje živim, previše sam emotivna i teško podnosim rastanke. Mirko je deo mene i mog života i tako će uvek biti, to niko ne može da nam oduzme. Bio je moj oslonac, čovek s kojim sam delila sve i teško mi je da se naviknem da toga nema. Počinjem svoj život ispočetka iako mi je bilo teško da stanem na noge. Zahvalna sam svim prijateljima i divnim ljudima koji su bili uz mene i pomogli mi, to mi je ulilo sreću.

Vest o vašem raskidu stigla je pre pet meseci, a nedugo pre toga bilo je pitanje dana kada ćete odrediti datum za venčanje. Možete li sada, kada su se strasti stišale, da ocenite šta se tu tačno dogodilo i da li je ovo morao da bude epilog?

- Ni sama nemam odgovor na to pitanje, bilo je kako biti mora. Nikad se ne zna zašto je to dobro.

Marina Visković UŽIVA NA MALDIVIMA, ali bez emotivnog partnera

Rekli ste da ćete Mirka uvek voleti i da vam nedostaje. Mislite li da je to osećanje uzajamno, čujete li se s njim u poslednje vreme?

- Čujemo se ponekad. Napisala sam u jednoj pesmi stih: “Kod tebe sad je sva moja lepota i sva moja dobrota dečja, nežna, čista, iskrena, zauvek ostaćeš deo mog života”. Tako i mislim, uvek ću imati emocije koje me vežu za njega, kao i poštovanje prema njemu i njegovoj porodici.

Nedavno ste proslavili 32. rođendan, da li je vaša trenutna situacija bila iole blizu onoga što ste nekada zamišljali za tu životnu fazu?

- Kaže izreka: “Pravi planove da ti se Bog smeje”. Nije, naravno, ništa onako kako sam zamišljala, ali to je, valjda, lepota života jer vas stavlja na razna iskušenja i sve se događa s pravim razlogom u pravo vreme. Prepustila sam se tom čarobnom putovanju i znam da će sve što želim doći kada budem spremna za to.

Marina Visković: Moja bajka u Veneciji!

Marina Visković ne razmišlja o ljubavi 

Bili ste presrećni kada je vaša koleginica Marina Tadić rodila ćerku i rekli ste da priželjkujete da se to i vama dogodi. Mislite li da ste sada udaljeniji od takvih planova nego što ste bili ranije?

- Mnogo sam srećna zbog Marine, svi smo toliko željno iščekivali Veru, koja je osvojila naša srca. Ne pravim nikakve planove. Sada mi je muzika najbitnija, a o ljubavi ne razmišljam.

Otkrili ste nedavno da postoji pesma koju ste napisali u bolnom trenutku raskida s bivšim partnerom. Kada će ona biti predstavljena publici i kakvu poruku nosi?

- Da, to je pesma koju sam napisala baš u jednom trenutku koji je za mene bio veoma bolan. Sedela sam kući sa Atilom, mojim psom, i plakala. On me je samo gledao njegovim lepim očima i o tome sam pisala. Ne znam da li ću je i kada objaviti, previše mi je lična i teška za sada.

Verujete li još uvek u ljubav, šta za vas ona danas predstavlja?

- Ljubav je za mene zaista sve. Uživam da je dajem, ispunjava me i čini srećnom kada volim nekoga i ne znam drugačije. Verujem da partner iznad svega mora da bude vaš najbolji drug, uvek, i kada grešite i kada ste u pravu, kuća je vaša intima i tu delite sve.

Ženska himna: Marina Visković snimila najemotivniju pesmu do sada (video)

Marina Visković - Moram da pokrećem sve ispočetka, sama, bez nekoga da me drži za ruku

Koja je najveća promena koju ste osetili otkako ste singl, makar bila i sitnica?

- Mislim da sam se dosta promenila. Imam drugačiju ulogu i drugačiji senario na koji moram da se navikavam. Moram da pokrećem sve ispočetka, sama, bez nekoga da me drži za ruku, hrabrija sam i ne plašim se ničega.

Pored muzike, uspešno se bavite i modnim dizajnom. Da li to iz hobija prerasta u vaše ozbiljno zanimanje i otkud vam je došla inspiracija?

- Dobila sam je na Maldivima. Plaža i odmor obnove mi energiju i uvek se dobro odraze na moju kreativnost. Cvetam i blistam pored vode, možda zbog znaka Riba/Rak. Počelo je kao hobi, a prerasta u ozbiljan biznis i brend. Veoma sam ponosna i dobila sam puno podrške. Srećna sam što dame biraju “Disco label”, naročito koleginice koje su podržale moju ideju.

Nakon velikog životnog iskustva, šta mislite da je u životu neophodno za istinsku sreću?

- Sve više verujem u onu izreku “blago ludima”. To su ljudi na dobroj vibraciji, koji se ne opterećuju, ne nerviraju i ne zamišljaju negativne aspekte. Kada udare glavom u zid, ne slome se nego idu dalje s dozom lakoće koja se većini čini “ludom”, a ja mislim da malo te ludosti svima treba. Shvatite da smo sami odgovorni za sve što nam se dešava i da sve možemo da promenimo ako želimo.