Celebrity News

Voditeljka ustalasala Srbiju: Vesna Dedić krije moćnog frajera?

Voditeljka ustalasala Srbiju: Vesna Dedić krije moćnog frajera?

Vesna Dedić – Razvod je teško podnela, a da li poznata spisateljica ima novog muškarca u životu?

Vest da Vesna ima novog moćnog frajera kog krije, danas je iznenadila javnost, a o svemu tome saznali smo preko društvenih mreža.

Vesna Dedić – Razvod je teško podnela, a sad se pojavio neko nov?

Budući da često ističe da joj sloboda prija i kako uživa u svakom trenutku i bez muške podrške, informacija o novom partneru potpuno je poremetila javnost. Međutim, sve bi bilo mnogo pikantnije da ovo zapravo nije samo jedan od komentara pratioca s „Tvitera” i „Fejsbuka”:

PROČITAJTE: Vesna Dedić puca od seksepila i vozi opasan auto! (foto)

– Svuda se ova crnogorska spisateljica zavuče. Pljuje po Srbiji, a iz iste ne izlazi. Muž joj ima veze, pa je ubacuje po TV stanicama sa svojom otrcanom i monotonom emisijom!

Vesni je ovaj komentar bio izuzetno zanimljiv, pa je objavila repliku u sličnom fazonu:

– Kod frizera brljam po „Tviteru” i „Fejsbuku” i saznajem ne samo da je „Balkanskom ulicom” grozna emisija već i da sam nacionalista i udata za moćnog tipa!

PROČITAJTE: Vesna Dedić nikad ogorčenija – Trpim uvrede i prozivke

Vesna Dedić – Razvod od supruga teško je podnela

Poznata spisateljica Vesna Dedić teško je podnela razvod od lekara Srđana Milojevića, a o svemu tome javno je govorila.

Nesuglasice u braku postajale su sve veće, pa je Vesna donela hrabru odluku da stavi tačku na brak. Život je nastavila kao samohrana majka…

– Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece.

– Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak. Drugačije je kada je žena ostavljena ili prevarena. Tada taj bol, kao što kaže junakinja „Seti se naše ljubavi”, sprži sve u ženi. Eto, ja sam pobegla na vreme i ispostavilo se da je to bio moj najmudriji potez u životu – rekla je Vesna svojevremeno za „Puls”.

Komentari (0)

Loading