Celebrity News

Sofija Milošević o prvim danima majčinstva: Teško je i iscrpljujuće, ali i uzbudljivo

Sofija Milošević o prvim danima majčinstva: Teško je i iscrpljujuće, ali i uzbudljivo

Sofija Milošević kao majka se ostvarila 8. septembra ove godine. Sa njenim verenikom, fudbalerom Lukom Jovićem, dobila je sina Alekseja, koji im je promenio život. Ponajviše Sofiji jer se ona s roditeljstvom susrela prvi put, dok Luka već ima sina Davida iz veze sa Anđelom Manitašević.

Manekenka otkriva da je rođenje sina u njoj izazvalo emocije kakve do tada nije iskusila, a posebno jer je taj momenta podelila s muškarcem kog voli najviše na svetu.  O prvim danima majčinstva govorila je za "Blic"

–  Veoma teško i iscrpljujuće. Umorno, neispavano, ali uz sve to uzbudljivo. Veliku pomoć mi pruža Luka koji se u pojedinim momentima bolje snalazi od mene. Otežavajuća okolnost je možda u celoj ovoj priči što ovde kod nas nisu članovi naših porodica da mogu da priteknu u pomoć. Sve su ovo lepi trenuci, ali svi znamo da nema sna i odmora, već da je sve podređeno bebi. Noću se budi, malo je nemirna, ali sve su to slatke muke  – rekla je manekena i otkrila u čemu se najlakše snašla, a šta joj je najteže palo.

Pročitajte: Sofija podelila intiman trenutak sa sinom, ali šta je sa njenim licem? (FOTO)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 10. Сеп 2020. у 8:27 PDT

Pročitajte: Sofija kupila sinu nesvakidašnji poklon - Večna uspomena za Alekseja oduševila javnost!

– Imala sam u prvom trenutku strah od svega što prvi put radim. Vi dobijete u bolnici od babica savete kada je reč o previjanju i dojenju. Imate sigurnost kada ste tamo i kada vam oni objašnjavaju, ali kada dođete kući, onda ste u malom strahu ili bolje rečeno grču kako će sve da ispadne. Najlakše sam se snašla oko povijanja jer sam savladala to gradivo kada je moj sestrić bio mali. –

Sofija Milošević – telo novopečene mame nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Manekenka je u ekspresnom roku uspela da povrati liniju nakon porođaja i sada izgleda besprekorno

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 28. Окт 2020. у 12:30 PDT

– Tokom trudnoće ugojila sam se 15 kilograma. Nakon porođaja sam zacrtala da po svaku cenu moram da se vratim u stari broj farmerki koje sam nosila pre trudnoće. Moram da budem iskrena, trenirala sam sve do devetog meseca, odnosno dok je moj organizam to mogao. Telo odlično pamti, te nije bilo potrebno mnogo vremena da se vratim u staru formu. Videla sam brojne vesti na tu temu, ali moramo da budemo svesni jednog, imala sam dobru osnovu da učinim da moje telo izgleda dobro nakon devet meseci trudnoće.

 

Komentari (0)

Loading