Celebrity News

Bizaran rođendanski poklon: Hologram pokojnog oca se obratio Kim Kardašijan (video)

Bizaran rođendanski poklon: Hologram pokojnog oca se obratio Kim Kardašijan (video)

story

Kim Kardašijan proslavila je jubilarni 40. rođendan, a suprug Kanje Vest se posebno potrudio oko njenog poklona. Rijaliti zvezda je žena koja ima sve, pa njen suprug i te kako mora da se potrudi ne bi li joj priredi originalno iznenađenje za proslavu "okruglog" rođendana.

Poznata starleta je ostvarena na svim poljima, uspešna je u svom poslu, majka četvoro dece, slavna i bogata. Jedino što joj nedostaje za potpuno sreću je prisustvo njenog oca Roberta Kardašijana, koji je preminuo 2003. godine. Kanje se pobrinuo da joj otac, odnosno njegov hologram, čestita rođendan, a reči koje je uputio ćerki su njenim fanovima bile posebno emotivne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 3. Окт 2020. у 6:21 PDT

Pročitajte: Kim Kardašijan prvi put o suprugovom poremećaju - To je deo njegove genijalnosti

– Srećan rođendan Kimberli. Pogledaj se, sada imaš 40 godina i odrasla si. Izgledaš lepo baš kao i kada si bila devojčica. Nadgledam tebe, tvoje sestre, brata i vašu decu, svakog dana. Veoma sam ponosan na ženu kakva si postala i na sve što si postigla, na tvoj naporan rad i na sve poslove koje si izgradila. Najveći utisak mi je ostavilo to što želiš da budeš advokat i da nastavis s mojim nasleđem. To je dugačak i težak put. Uz tebe sam kroz svaki korak  –  počeo je da priča hologram pokojnog oca Kim Kardašijan, da bi potom otkrio ko je bio zadužen za pisanje njegovog govora.

– Udala si se za naj naj naj najgenijalnijeg muškarca na celom svetu Kanjea Vesta, ali ti si naj naj naj naj najbolja majka svojoj deci i oni su savršeni. Nastavi da radiš to što radiš, imaš predivnu dušu. Znaj da sam veoma ponosan na tebe i da sam uvek uz tebe. Volim te Kimberli. Reci Kortni, Kloi i Robu da ih volim i da mi svi nedostajete.  - završio je govor hologram Roberta Kardašijana.

Kim je bila jako ganuta suprugovim gestom, pa je snimak podelila na svom " Instagramu" uz dirljive reči

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 29. Окт 2020. у 4:17 PDT

  Pročitajte : Nije sve u dolarima! Slike koje dokazuju da brak Kim i Kanjea nije na „staklenim nogama“! (foto)

– Toliko je realan, iznova i iznova sam ga gledala, puna suza i emocija. Ne mogu da opišem koliko mojim sestrama i meni, mom bratu, mojoj majci, mojim prijateljima znači što smo ovo iskusili zajedno. Hvala ti, Kanje, na uspomeni koju negovati zauvek – zahvalila se Kim suprugu na poklonu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 28. Јун 2020. у 9:36 PDT

Komentari (0)

Loading