Celebrity News

Ana Sević tužila Darka Lazića: Moje dete će saznati celu istinu

Ana Sević tužila Darka Lazića: Moje dete će saznati celu istinu

Ata Images

Izjava Darka Lazića da ćerku Lorenu, koji je dobio u braku sa Anom Sević, nije video godinu dana, za pevačevu bivšu suprugu bila je kap koja je prelila čašu, pa je odlučila da se s bivšim suprugom ponovo sretne na sudu. Rešila je da ga tuži, kako bi odbranila svoju čast.

Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori

– Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao kako ćerkicu nije video godinu dana i to ju je mnogo potreslo, zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice – kaže izvor a sada se pevačica oglasila nakon ove priče.

Pročitajte: Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 28. Окт 2020. у 1:27 PDT

– Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam – rekla je Ana za "Informer" ,koja je u osmom mesecu trudnoće , a na sudu će se pojaviti čim se porodi.


– Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama - kazala je Ana Sević za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading