Celebrity News

Neobična proslava Stefana Kapičića - Na spisku zvanica samo jedna gošća (foto)

Stefan Kapičić - Intimna proslava i zaljubljeni pogledi...

Neobična proslava Stefana Kapičića - Na spisku zvanica samo jedna gošća (foto)

Kako je ove godine već dobio najlepši poklon, preslatkog sina Ivana, Stefan Kapičić odlučio je da rođendan proslavi skromno.

Glumac je proslavio četrdeset drugi rođendan i to u najboljem društvu. Svoju suprugu Ivanu Horvat Kapičić, Stefan je izveo u jedan beogradski kafić, gde su uz šoljicu kafe proslavili ovaj važan dan.

Pročitajte: Stefan Kapičić predstavio sina - Dragi svete, upoznaj Ivana! (foto)

 

 

Kolege i pratioci glumcu su čestitali uz najlepše želje, a posebnu pažnju svima su privukli zaljubljeni pogledi koje glumac razmenjuje sa suprugom.

Stefan Kapičić proslavio je rođendan skromno i u prisustvu voljene žene, koja mu je najveći i najdragoceniji poklon podarila pre šest meseci, kada je na svet donela preslatkog Ivana.

PročitajteŽena našeg glumca je PREZGODNA HRVATICA, a kad se skinula u kupaći i pokazala atribute SVI SU ZINULI

 

 

Stefan i Ivana upoznali su se na snimanju serije „Zora dubrovačka” 2013. godine, a nešto kasnije među njima se rodila velika ljubav. Posle tri godine skladne veze, Stefan i Ivana rekli su sudbonosno „da” 2017. godine. Venčanje je održano daleko od očiju javnosti, intimno, baš kako par voli da proslavlja sve važne datume. Privatna ceremonija venčanja održana je u Los Anđelesu. 

Komentari (0)

Loading