Celebrity News

Žena Vlade Vuksanovića presrećna: Novo poglavlje i pogled iz novog stana

Žena Vlade Vuksanovića, prelepa Dahiana u poodmakloj je trudnoći. Zajedno sa svojim suprugom iščekuju drugo dete, a sad je na „Instagramu„ otkrila i kako izgleda pogled iz njihove nove nekretnine...

Žena Vlade Vuksanovića presrećna: Novo poglavlje i pogled iz novog stana

Vlada Vuksanović i prelepa Dahiana uskoro će postati roditelji po drugi put, a sudeći po njihovim objavama, srećniji su nego ikad. 

Žena Vlade Vuksanovića presrećna što u porodicu stiže dečak

Nakon što se rodila Valentina, njihova prva ćerkica, Vlada je bio presrećan, a svoje zadovoljstvo zbog toga što je dobio naslednicu, nikako nije umeo da sakrije. Svojevremeno, za medije je izjavio da se odlično snašao u ulozi oca, ali da je Dahiana ipak ta koja je u svemu izdominirala. 

- Za sada mi ide dobro, snalazim se, nisam bio nervozan. Uvek čujete da je teško, a kada doživite, dobije se dimenzija koliko je to ozbiljno. Kada ljubav preovladava, ništa nije problem. Beba je prvi put došla kući sinoć, bila je mirna prvih sat vremena, a posle ne - rekao je Vlada. 

Vlada Vuksanović objavio fotku seksi Latinoamerikanke a na njenoj RUCI ŠLJAŠTI VERENIČKI PRSTEN! (foto)

Žena Vlade Vuksanovića - Veliki korak u budućnost i uživanje u trudničkim danima 

Uskoro, u njihov život stiže još jedan član, ali ovoga puta dečak. Njihova ćerkica Valentina dobiće snažno pojačanje, a u toku su i pripreme za dolazak prinove. 

Dahiana uživa u svakom novom danu, a pre nekoliko dana na „Instagramu” otkrila je i da su kupili novi stan. 

O velikom koraku u budućnost obavestila je svoje verne fanove, pokazavši sliku prostranog balkona u kom će uživati sa svojim klincima...

- Pogled iz našeg novog stana - oduševljeno je napisala lepa Latinoamerikanka koja i u poodmakloj trudnoći izgleda zanosno. 

Instagram screenshot

 

Njih dvoje pozirali su čak i modno usklađeni, oboje u crnim autfitima. Trudnički stomak nazirao se ispod njenog kaputa, a da su nezasiti jedno drugog, govore i njihovi zaljubljeni pogledi. 

Vlada Vuksanović objavio prvu sliku ćerke, Instagram zanemeo na ovaj prizor (foto)

O sreći se ćuti

Vlada Vuksanović i Dahiana na ludi kamen stali su 2019. godine, a nakon svadbene ceremonije ljubav je utrostručenija. Ipak, Vlada ističe da o sreći ne treba da se govori na sav glas. 

- Video sam da se o sreći ćuti i da ne treba puno da se priča. Na kraju je na naše venčanje došao najuži krug porodice, tako sam uvek zamišljao. Brzo smo se razumeli. Ona je iz Dominikanske republike, živela je u Švajcarskoj i dobro se snašla. Simpatično mi je šta zapaža, stvari po kojima prepoznaje ljude. Ima i svoje prijatelje, uči srpski i to je to. Malo je zbunjena, uči padeže, a treba fond reči da nauči. Folira se, ali razume dobro - izjavio je Vuksanović svojevremeno...

Komentari (0)

Loading