Celebrity News

Nije samo Jugoslav krenuo dalje: On je novi dečko Elene Karić?

Tek što se pojavila informacija da je Jugoslav Karić krenuo dalje sa emotivnim životom, i da je u vezi sa izvesnom advokaticom , sada su sve glasnija nagađanja ko je novi dečko Elene Karić.

Nije samo Jugoslav krenuo dalje: On je novi dečko Elene Karić?

Jugoslav Karić se još uvek nije oglasio povodom napisa da je preboleo Elenu i da je u vezi sa advokaticom koju od ranije poznaje. Čini se da je i ona krenula dalje sa emotivnim životom, i sada su sve glasnija nagađanja o tom koje je njen novi dečko

Elena je prodala vilu na Kosmaju i postala vlasnica nove zemlje, koju planira da pretvori u svoj novi dom. Za nju, novi dom, kako je na svom instagramu navela, znači i početak novog životnog poglavlja.

- Počastvovana sam što sam vlasnica ovog magičnog parčeta zemlje. Novi dom, novi počeci - napisala je ona na svom "Instagram" storiju.

Pročitajte: Elena Karaman i Jugoslav Karić- Buran razvod još burnijeg braka

Instagram stori printscreen @elenakaraman.essenceofliving

 

 

 

Ipak, u javnosti su sve glasnija nagađanja da je Elena novi početak označila i u emotivnom smislu. Elenu već duže vreme domaća javnost povezuje sa njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom.

Da bi Dušan mogao biti novi dečko Elene Karić, sve je izvesnije. Na svom "Instagramu" fotograf je objavio Eleninu fotografiju, uz opis, koji priželjkuje svaka žena.

- Boginja u telu žene - napisao je on i time još više probudio sumnje u postojanje romanse, među njima.

 

 

 

Ipak, Elena je odlučila da ni ovog puta ne komentariše navode. Poslednji put, dizajnerka enterijera jasno je stavila do znanja da svoje emotivne izbore više neće javno komentarisati.

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je ona za "Blic".

Novi dečko Elene Karić, samim tim ostaće još neko vreme tema koja javnost intrigira, a da li će Elena promeniti mišljenje i otkriti svoj emotivni status, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading