Celebrity News

Nemoguće je ne primetiti: Detalj na ruci Kloi Kardašijan otkrio veliku porodičnu tajnu (foto)

Verila se Kloi Kardašijan - prenose svetski mediji, a sve zbog ogromnog dijamanta, kojim se na na "Instagramu" pohvalila

Nemoguće je ne primetiti: Detalj na ruci Kloi Kardašijan otkrio veliku porodičnu tajnu (foto)

Emotivni život Kloi Kardašijan publika je pomno pratila u porodičnom rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima". Razvod braka, podnela je preteško, a drama koju je kasnije proživela sa dečkom Tristanom Tompsonom, uzdrmala je javnost iz temelja. Naime, dok je Kloi bila u porodilištu, svi mediji preneli su paparaco fotografije, njenog dečka, uhvaćenog u prevari. Oporavak od šoka trajao je dugo, a gledaoci su zavoleli Kloi, koja svoju patnju nije skrivala.

Ipak, šuškalo se da je Kloi sve oprostila Tristanu, a mnogi su čak pomislili da je nova trudnoća Kloi Kardašijan razlog zbog kog se planetarno popularan rijaliti gasi. Kloi Kardašijan odlučila je da sredi odnos sa ocem svoje ćerkice Tru, a kako se čini, to je uradila i više nego uspešno. Naime, njena poslednja "Instagram" objava probudila je velike sumnje kod pratilaca, a svetski mediji iskoristili su je kao povod za vest dana - verila se Kloi Kardašijan.

Pročitajte: Izgled Kloi Kardašijan - Nerazjašnjena misterija starletinih fotografija!

Šuškalo se da su NBA zvezda Tristan Tompson i Kloi Kardašijan sredili svoj odnos i ponovo uplovili u romansu, ipak, porodica Kardašijan, odlučila je da intimu Kloi Kardašijan sačuva od radoznalih pogleda. Iako je sve u vezi njenog emotivnog života u poslednje vreme bilo tajanstveno, sada je na domalom prstu njene leve ruke zablistao dijamant, koji sugeriše samo jedno, Kloi Kardašijan rekla je "da" Tristanu Tompsonu.

Pročitajte: Javnost zbunjena ko je otac - Kloi Kardašijan ponovo trudna?

Ipak, najpoznatija"mamadžerka" na svetu nije se oglasila tim povodom, baš kao ni Kloi, a šta je istina ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading