Celebrity News

Kuća Jelene Karleuše je prava oaza luksuza, a kako izgleda soba Atine Tošić? (video)

Soba Atine Tošić samo je mali deo luksuza koji skrivaju kapije vile na Dedinju. Jelena Karleuša nikada nije imala problem da na "Instagramu" pokaže svoj dom, a sada je i njena ćerka pustila pratioce da zavire u njeno malo carstvo.

Kuća Jelene Karleuše je prava oaza luksuza, a kako izgleda soba Atine Tošić? (video)

Ata Images

Duško Tošić i Jelena Karleuša vilu na Dedinju, koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, platili su 2.500.000 evra. U njihovom raskošnom domu, sve je osmišljeno sa ukusom, a Jelena posebno voli veliko dvorište sa bazenom, koje je pogodno za organizovanje velikih proslava. 

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena – unutrašnji i spoljni, dve garaže, a zidovi kuće kriju pravi raj, koji je Jelena sa uživanjem uređivala, kako bi svaki od članova porodice imao kutak za sebe.

Pročitajte: Kuća Jelene Karleuše krije tajnu njenog braka

 

 

I dok Jelena najviše vremena provodi u svom skupocenom garderoberu, Atina i Nika imaju zasebne sobe, koje su u potpunosti uređene po njihovim željama. Svaka od devojčica ima i svoju terasu i kupatilo.

Atina Tošić, koja je i fizički, ali i karakterno kopija svoje mame, postala je "Tik Tok" zvezda, a onda je odlučila da hiljadama svojih pratilaca pokaže mali kutak svog raja. Soba Atine Tošić je pravo carstvo za devojčice. Sve je u roze i belim tonovima i "cozy" i preslatko.

Pročitajte: Ćerke Jelene Karleuše slave rođendan, ovo su spektakularni pokloni za mezimice!

Pravu "tinage" sobu krase posteri sa motivacionim porukama, koji se nalaze iznad uzglavlja kreveta, a ono što sobi daje posebnu atmosferu je i roze svetlo, koje čini da kutak izgleda ušuškano.

Komentari (0)

Loading