Celebrity News

Spakovala kofere i zakoračila u novo životno poglavlje: Mirka Vasiljević o pozivu, koji joj je promenio sve planove

Ugovor Vujadina Savića ponovo je celu porodicu naveo na velike životne proemne. Posle jednog poziva, Mirka je spakovala kofere i pripremila se za potpuno novo životno poglavlje.

Spakovala kofere i zakoračila u novo životno poglavlje: Mirka Vasiljević o pozivu, koji joj je promenio sve planove

Ata Images

Glumica Mirka Vasiljević nedavno se vratila u Srbiju, gde sa decom čeka preseljenje u Ljubljanu, gde je njen nevenčani suprug Vujadin Savić potpisao novi ugovor. Kako Mirka kaže, porodica, koja je do nedavno živela na Kipru, sada će do maja boraviti u Beogradu, a onda će se svi zajedno i zvanično preseliti u Ljubljanu.

Mirka i Vujadin boravili su sa decom na Kipru, gde su mere opreza usled pandemije korona virusa veoma stroge. Povratak u Srbiju, iz potpune izolacije, za Mirku je bio poput putovanja u "Diznilend".

Pročitajte: Mirka Vasiljević iskreno - Želim još jedno dete, ali Vujadin se nećka

– Ovde se osećam kao da sam u Diznilendu, jer ja sam došla potpuno neplanirano sa Kipra, gde smo protekla tri meseca živeli tako što smo izlazili uz dozvolu SMS poruke. Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa ako dobijete dozvolu, izađete i smete da budete napolju tri sata samo – otpočela je Mirka svoju ispovest.

U emisiji "Šok Tok" Mirka je ispričala kako ju je Vujadin iznenadio pozivom i vešću da se spakuje što pre, kako bi krenuli za Srbiju.

- Selidba je bila tokom noći, to je bilo prošle nedelje. On je dobio ugovor u Ljubljani. U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem. Nisam znala odakle da krenem, do 6 ujutru smo se spakovali u 15 kofera i krenuli za Beograd - rekla je glumica i istakla da je sada za njih nastupilo potpuno novo životno poglavlje.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Nijednoj ženi fudbalera nije lako!

Glumica, koja je ujedno majka troje dece često je isticala, da kada je Vujadinova karijera u pitanju, sve ostaje po strani, dok ga porodica verno prati, kako bi svi bili zajedno. Ipak, iako tada nemaju pomoć porodica, Mirka ne krije da njih dvoje izuzetno funkcionišu zajedno.

-U inostranstvu sam njegova supruga i imam više obaveza oko kućnih poslova, sve se vrti oko Vujadinovih profesionalnih obaveza. U Srbiji sam ćerka, sestra, glumica, majka, prijateljica... Tako da u inostranstvu nije problem da funkcionišem sama, sve radimo s uživanjem i Vujadin i ja. Tu nismo svoj na svome i držimo našu malu bazu, da sve funkcioniše kako treba - rekla je nedavno Mirka za "Blic".

Komentari (0)

Loading