Celebrity News

Žene širom sveta u šoku: Ko si ti i šta si uradio Bredu Pitu? (foto)

Izgled Breda Pita, često se u javnosti komentariše, a naročito pohvalno o njemu pričaju žene. Ipak, poslednje paparaco fotografije slavnog glumca izazvale su burne reakcije kod pripadnica lepšeg pola.

Žene širom sveta u šoku: Ko si ti i šta si uradio Bredu Pitu? (foto)

Izgled Breda Pita godinama se menjao, a mnogima omiljeni glumac prošao je kroz mnoge stilske transformacije, od duge do krakte kose, različito stilizovane brade i načina odevanja. Ipak, poslednje paparaco fotografije poznatog glumca, šokirale su žene širom sveta.

Duga kosa vezana u rep i ležeran, "street style" outfit, koji podrazumeva široki "jeans" koji je popularan bio početkom milenijuma, kao i široka jakna, koja je pratila celu "modnu priču", mnoge su podsetili na dečački "look" popularan 2000-ih, ali su se svi složili u jednom - Bredu Pitu nikako ne pristaje!

Pročitajte: Bred Pit je heroj - Potez koji je oduševio ceo svet!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simply Brad (@simply__brad)

 

Obožavateljke popularnog glumca, koje se širom sveta broje u milionima, komentarisale su kako mu od svih "look-ova" ovaj najmanje pristaje. 

Breda su u komentarima, fanovi podsećali na vreme kada je zbog uloge Ahila nosio dugu kosu i svi su se složili, da vezivanje kose u rep, odmah moira da padne u zaborav, dok su mu za ležeran "outfit" ovog puta oprostili.

Pročitajte: Najzad otkriveno zašto je Bred Pit ostavio tri decenije mlađu manekenku

 

 

Komentari (0)

Loading