Celebrity News

Princ Hari javno priznao: Zbog ovoga sam napustio porodicu!

Princ Hari - odlazak sa dvora - možda je od najguglanijih fraza, ali istina već godinu dana nije poznata široj javnosti. Ipak, Hari je o svojoj odluci konačno javno progovorio i sada je sve postalo jasno.

Princ Hari javno priznao: Zbog ovoga sam napustio porodicu!

Princ Hari - odlazak sa dvora nikada nije objašnjavao. Odluku je doneo sa svojom porodicom, a odlazak iz Velike Britanije, kako kaže, bio je neminovnost. Naime, prvi put od "Megzita" vojvoda od Saseksa javno je otkrio da je on "krivac" i povod za napuštanje kraljevskih dužnosti, pa definitivno spasio svoju suprugu, brojnih optužbi, da je u kraljevsku porodicu "zametnula seme razdora".

Kako je tokom gostovanja u "Late Late Show-u" otkrio Džejmsu Kordenu, Hari je odlučio da kraljevske dužnosti napusti, jer su britanski mediji na njega i njegovu psihu imali poražavajuće toksičan uticaj.

Pročitajte: Maleni Arči je presrećan - Hari i Megan otkrili pol bebe

 

 

- Nisam odšetao. Napravio sam ono što bi svaki suprug i otac napravio – morao sam da odvedem porodicu iz Velike Britanije - rekao je vojvoda od Saseksa.

Ipak, ovo gostovanje Hari je iskoristio i da se osvrne na odnose u porodici, o kojima se već godinu dana neprekidno piše u svim svetskim medijima.

- Ali nikada se nismo udaljili – a što se mene tiče, nikada i neću otići iz porodice - bio je iskren Hari, koji će uskoro postati otac još jednog dečaka, kog će sa uživanjem upoznati sa svojom mnogobrojnom porodicom.

Pročitajte: Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam Princ Hari i Megan Markl

 

 

Komentari (0)

Loading