Celebrity News

Samo mesec dana od porođaja, a Marina Ćosić je već u top formi (foto)

Marina Ćosić izgled je do perfekcije dovela samo mesec dana nakon porođaja, a stomak je nestao bez traga. Pored toga što izgleda sjajno, Marina je sa svojim pratiocima podelila i lepe vesti.

Samo mesec dana od porođaja, a Marina Ćosić je već u top formi (foto)

Glumica Marina Ćosić pre mesec dana na svet je donela ćerkicu Sofiju i ostvarila se u najvećoj životnoj ulozi. Ipak, to što je postala mama, Marinu ne sprečava da svakodnevno radi na sebi, pa već sada, mesec dana od porođaja, izgled Marine Ćosić ostavlja bez daha.

Od trudničkog stomaka nije ostala ni naznaka, a Marina je povratila devojačku liniju. Pored fotografije, koja je mnoge oduševila, upravo zbog Marininog besprekornog izgleda, Marina je podelila još jednu lepu vest - vraća se poslu!

Pročitajte: Porodila se Marina Ćosić - Osvanulo nam je najlepše jutro na svetu!

- Jako se radujem narednom periodu koji ce biti i izazovan ali lep. Pored nove uloge koju sam dobila, treba da budem i mama kad god njoj zatreba, pa pravim plan, uvodim rutinu kako bismo mogli da funkcionišemo svi - napisala je Marina i dodala:

- U narednom periodu će biti mnogo lepih saradnji, uloga, projekata i jako sam zahvalna što ću tako brzo moći da se vratim na svoj posao. Plan je da ona ne oseti, i neće. Imam podršku najbližih, pre svega muža, ali i svih saradnika - napisala je glumica, koja se neizmerno raduje, što će veoma brzo moći da stane pred kamere i vrati se svom poslu.

Pročitajte: OVE DAME blistale su sinoć u Beogradu, ali Marina je izgledala kao da je direktno stigla iz Njujorka! (foto)

Srećna i ostvarena u svakom smislu, Marina ne skida osmeh sa lica i izgleda bolje nego ikad pre.

Komentari (0)

Loading