Celebrity News

Ovo do sada nismo videli: Džudi Foster prošetala pidžamu

Zlatni globus 2021. – održana je svečana dodela nagrada okupila je neke od najvećih zvezda današnjie.

Ovo do sada nismo videli: Džudi Foster prošetala pidžamu

Dodela ,,Zlatni globus" donela je dozu glamura koji nam je nedostajao uprkos tome što je velikim delom održana u virtuelnom svetu. Neke holivudske zvezde potrudile su se da zablistaju iako su ostale u svojim domovima i javljale su se video pozivima.

Neke od najboljih izdanja na ovogodišnje svečanosti nosile su glumice koje su se pojavile u raskošnim, elegantnim kreacijama, a Selma Hajek i Margo Robi predvodile su ovu paradu, donoseći obilje glamura i blistavosti na ovo jedinstveno veče.

 

Svečano su proglašeni dobitnici "Zlatni globus" u poznatom hotelu „Beverly Hilton“ na Beverli Hilsu.

Kloe Džao, rediteljka rođena u Kini, osvojila je nagradu za najbolju režiju za "Zemlju nomada" - dramu o vlasnicima kuća na točkovima u Americi pogođenoj recesijom. Autor filma "Borat 2" Saša Baron Koen proglašen je za najboljeg glumca u kategoriji komedija, dok je Andra Dej osvojila nagradu za najbolju glumicu za ulogu pevačice Bili Holidej u filmu "Sjedinjene Države protiv Bili Holidej."

Britanska drama o kraljevskoj porodici "Kruna", komedija "Schitt's Creek" i TV serija o šahu "Damin gambit" osvojili su glavne nagrade u televizijskim kategorijama.

Za najbolji strani film izabran je južnokorejski "Minari".

Iako su mnogi učesnici večernjim toaletama dali doprinos ovoj svečanosti i u doba pandemije,neki baš i nisu mnogo marili za to.

Mnogo glumaca i režisera nisu bili prikladno obučeni. Mnoge slavne zvezde su dodelu Zlatnog globusa shvatile dosta opušteno i od kuće se javili u raznim "kežual" kombinacijama.

Photo by Visual China/Getty Images via Guliver

 

Rediteljka Kloi Džao, koja je dobila jednu od najprestižnijih nagrada - za najbolji dramski film uključila se uživo iz svog doma, nosila džemper i pletenu kapu. Glumica Džodi Foster je nosila pidžamu, a glumac Džejson Sudejkis je obukao duks.

 

 

Ove godine, holivudski glamur zamenili su "outfiti" koje bi modni znalci nazvali smelim egzibicijama, a kritičari nisu bili naklonjeni brojnim kreacijama, koje su poznati „prošetali“ crvenim tepihom.

Komentari (0)

Loading