Celebrity News

Posle 7. marta na britanskom dvoru ništa neće biti isto: Megan Markl jednim detaljem uznemirila kraljicu

Intervju Megan Markl i Harija koji će se emitovati 7. marta, već sada je podigao prašinu i naveo kraljicu na očajničke mere. Ipak, Megan je ponovo pronašla način da je šokira.

Posle 7. marta na britanskom dvoru ništa neće biti isto: Megan Markl jednim detaljem uznemirila kraljicu

Intervju Megan Markl i Harija, koji će voditi Opra Vinfri, već danima je tema broj jedan u svetskoj javnosti. Ipak, prva najava intervjua, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Trudna Megan Markl prvi put će javnosti priznati kroz šta je sve prošla od kada je postala deo kraljevske porodice.

Hari će se naknadno priključiti supruzi, a njihova međusobna podrška već danas je mnogima postala tema broj jedan. Hari u sudbini svoje supruge, vidi sudbinu svoje majke, a kako kaže, baš ta sličnost bila je glavni razlog, zbog kog se odlučio za prelomni korak u svom životu. Napuštanje kraljevske porodice.

‒ Moja najveća briga bila je da se istorija ne ponovi - rekao je Hari u jednom trenutku.

Pročitajte: Najbolju vest za Dan zaljubljenih donose nam Princ Hari i Megan Markl

Opra je tokom intervjua navela da ovoga puta nema zabranjenih tema, a Megan Markl čini se, sve je podnela izuzetno emotivno.

Kako bi zasenila intervju Harija i Megan, kraljica Elizabeta zakazala je javno obraćanje, samo nekoliko sati, pre nego što će se na "CBS" kanalu emitovati, verovatno najočekivaniji intervju u ovoj deceniji.

Članovi kraljevske porodice biće uz kraljicu, koja je, kako pišu svetski mediji vidno uznemirena zbog intervjua svog unuka i snahe.

Ipak, posebno ju je dotukao jedan potez Megan Markl, koji nije promakao vernim obožavaocima Lejdi Dajane. Naime, u svom prvom javnom pojavljivanju nakon objave o trudnoći, Megan je na ruci nosila narukvicu, koja je pripadala njenoj svekrvi, voljenoj Lejdi Di, sa kojom vojvotkinju od Saseksa neprekidno poistovećuju.

Megan je, kako pišu svetski mediji želela da ovim potezom pokaže kraljici, da dok članovi kraljevske porodice, pokušavaju da ih sabotiraju, Dajana je sa njima u svakom trenutku.

Komentari (0)

Loading