Celebrity News

Jelena Rozga oduševila: Video star dve i po decenije ne prestaje da se komentariše

„Instagram” Jelene Rozge bio je preplavljen komentarima zbog videa koji je podelila sa fanovima, u kom se pojavljuje mlada lepa balerina prepoznatljivog glasa.

Jelena Rozga oduševila: Video star dve i po decenije ne prestaje da se komentariše

„Instagram” post Jelene Rozge bio je jedan od najlajkovanijih jer je popularna plavuša raskošnog glasa podelila video koji joj mnogo znači.

Naime, Jelena je objavila svoj prvi nastup sa grupom „Magazin” iz davne 1996. godine na muzičkom festivalu „Dora”. Ona je tada nastupila s pesmom „Aha”.

Na ovaj način poznata pevačica obeležava 25 godina od početka svoje karijere, i sada je jasno zašto je ona toliko uspešna. Iako na snimku vidimo mladu talentovanu devojku, pomalo uplašenu, nazire se buduća velika zvezda. Nema dileme, ona je i na samom početku svoje karijere ostavila pečat svojom pojavom i prelepom bojom glasa.

Pročitajte: Jelena Rozga - U ljubavi sam strasna lavica, tražim nekog kome ću pokloniti dušu!

 

Jelena Rozga se s posebnom emocijom obratila obožavaocima:

– Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke, nisam bila svesna kakva me budućnost čeka. Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočaranja, puno lepih i onih malo manje lepih stvari. Ali da se opet rodim, isti put bih izabrala jer onaj osećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsretnija sam na svetu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška! Puno vas volim.

Mnoge su poznate i manje poznate ličnosti na ovaj jubilej pevačici čestitale preko svojih storija na pomenutoj društvenoj mreži.

Pročitajte: Magazin "Story" donosi - Jelena Rozga: Tajna veza sa 12 godina mlađim Beograđaninom

 

Podsetimo, Rozga je u „Magazinu” zamenila Danijelu Martinović, a grupu je napustila 2006. godine, nakon čega je nastavila da gradi samostalnu karijeru.

Komentari (0)

Loading