Celebrity News

Nikad provokativnija: Najstarija sestra Rodić u do sad neviđenom izdanju (foto)

Nataša Rodić "Instagram" fotografijama pokrenula je lavinu komentara, a svi pimećuju samo jedno - Najstarija sestra Rodić nikada nije bila atraktivnija.

Nikad provokativnija: Najstarija sestra Rodić u do sad neviđenom izdanju (foto)

Nataša Rodić drastično je promenila svoj stil, ali i stas. Naime, na njen račun svakodnevno stiže sve više komplimenata. Najstarija sestra Rodić smršala je, promenila boju kose i stil i sada važi za jednu od vodećih trendsetera na "Instagramu".

Ipak, ovako smele fotografije, Nataša do sada nije objavila. Nataša Rodić "Instagram" je dovela do usijanja poslednjom serijom fotografija, na kojima je nago telo pokrila ružama. Sa šeširom na glavi i ružama, umesto odeće na neki čudan način, Nataša je postigla nemoguće: Istovremeno je izgledala beskrajno smerno i provokativno.

Pročitajte: Sestre Rodić bez trunke šminke - Usudile se da pokažu pravo lice! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Novim, nikad provokativnijim, a u isto vreme, nikad lepšim fotografijama, Nataša je pozdravila proleće i pobrala brojne komplimente na račun očigledne promene u njenom izgledu.

S obzirom da je iz dana u dan sve lepša, javnost ne prestaje da se pita: Zašto je najstarija sestra Rodić još uvek sama?

Pročitajte: Nataša Rodić se viđa sa sinom naše poznate pevačice?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Komentari (0)

Loading