Celebrity News

Šokantni detalji mnoge iznenadili: Evo šta komšije kažu o Lepoj Breni

Komšije Lepe Brene o pevačici otkrile do sada potpuno nepoznate detalje, ipak, svi imaju jedan opšti utisak o jednoj od najvećih zvezdi sa naših prostora...

Šokantni detalji mnoge iznenadili: Evo šta komšije kažu o Lepoj Breni

Pevačica i njen suprug sa porodicom godinama žive na Bežanijskoj kosi, a kako prenose domaći mediji, u svom komšiluku, Brena i Boba važe za omiljeni par.

Komšije Lepe Brene tvrde da je pevačica divna i srdačna žena, koja rado porazgovara sa svima, za svakoga ima lepu reč, ipak jednim gestom, posebno je iznenadila komšiluk, i doslovno ih ostavila bez teksta.

Pročitajte: U kandžama seksepila - Stajling Lepe Brene oduzima dah!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Jedna komšinica porodice Živojinović otkrila je da su Brena i njen sin Viktor učinili herojski potez i samim tim stekli titulu omiljenih komšija.

- Sjajan odnos imamo sa Brenom. Često dolazi kod nas na kafu. Normalna je i prirodna žena. Dobra je i vidi se da nas sve voli. Idemo i mi kod nje - započela je priču za "Blic" Brenina komšinica.

- Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli sa nožem. Mislili su da neko hoće da nam obije kuću - ispričala je ona i istakla da su tim hrabrim postupkom, Brena i Viktor zadobili brojne simpatije svih komšija iz kraja.

Pročitajte: Moderna i smela - Lepa Brena ima novu frizuru! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pevačica dakle ne samo da važi za jednu od voljenijih javnih ličnosti, koleginica, već je, sudeći po komentarima komšija, mnogima omiljena susetka.

Komentari (1)

Loading
Magi

13:43 05.03.2021

Pa to je jedna velika dama koja pleni lepotom neponovljiva zena majka i baka na ovom svetu