Celebrity News

Stižu rode: Nikolija Jovanović trudna?

Nikolija Jovanović trudna – ona i njen emotivni partner pevač Relja Popović očekuju drugo dete.

Stižu rode: Nikolija Jovanović trudna?

Nikolija Jovanović je trudna, navode mediji, a par koji je, kako se piše, tek nedavno saznao lepe vesti, još uvek se nije javno oglasio ovim povodom.

Kako Nikolija i Relja strogo vode brigu o privatnosti njihove porodice, nije ni čudno što za sada nisu želeli da potvrde navode.

- Nikolija je u drugom stanju. Pošto je trudnoća u ranom stadijumu, ona i Relja su odlučili da još ne govore o tome javno - otkriva dobro obavešteni izvor.

Budući roditelji nisu odgovarali na pozive, a ni baka Vesna Zmijanac nije želela da da komentar o trudnoći.

Pročitajte: Porodična idila: Nikolija i Relja objavili prvu fotografiju sa ćerkicom (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Srećni par već gotovo šest godina uživa u svojoj emotivnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine.

Nikolija Jovanović, koja je brižna majka, ranije je govorila o odrastanju njihove mezimice Ree:

- Relja i ja uživamo u njenom odrastanju, a sada je počela da nas prepoznaje kada nas vidi na televiziji, pa čak i peva naše pesme. Prijatelji nas pitaju šta bismo voleli da Rea bude kada poraste, a ja sam posle jednog takvog pitanja shvatila da smo mi umetnička porodica... Relja i ja pevači, jedna baka pevačica, druga je bila balerina, jedino nas je zeznuo moja tata, koji je diplomirani ekonomista! Pa, eto, možda povuče na njega - otkrila je pevačica za "Alo!"

 

Komentari (0)

Loading