Celebrity News

Posle ove fotografije danima će se pričati o majci Aleksandre Prijović

Majka Aleksandre Prijović definitivno je zaslužna za njen muzički talenat, ali i lepotu, a posle ove fotografije, Borka Mihajlović postaće tema dana.

Posle ove fotografije danima će se pričati o majci Aleksandre Prijović

Borka Mihajlović ima raskošne glasovne sposobnosti, koje je njena mezimica Aleksandra Prijović nasledila od nje. A svakom zajedničkom fotografijom, majka i ćerka dokazuju da je genetika čudo i da je Borka zaslužna i za Aleksandrinu lepotu.

Nije tajna da je majka Aleksandre Prijović prava lepotica, ali svakom novom fotografijom, čini se da se domaća javnost, sve više iznenađuje. Posle poslednje objave Aleksandre Prijović, Borka je definitivno postala tema dana.

Pročitajte: Stajling za desetku - Majka Aleksandre Prijović izgleda kao devojčica (foto)

 

 

Naime, Aleksandra je podelila fotografiju sa svojom mamom uz komentar "Imam najlepšu mamu", što je pokrenulo gomilu komplimenata na račun Borke, za koju mnogi kažu da izgleda kao Aleksandrina starija sestra.

Apropo fizičke sličnosti, Borka se ipak ne bi složila:

– Često, kada gledam Aleksandrine spotove, trgnem se i pomislim da sam ja. Nas dve zapravo i nemamo ništa zajedničko što se tiče izgleda. Ona apsolutno ne liči na mene, ona liči na njenog tatu i baku. Nemamo iste oči, nos, crte lice. Ali, ima ono nešto zbog čega mnogi kažu da je ista mama. Tek kada stane da peva, onda se nešto desi i ona je ista ja – objasnila je Borka za „Alo“ i istakla da Aleksandra i ona dele harizmu, stil i stav.

 

 

Komentari (0)

Loading