Celebrity News

Ćerka Olge Odanović je isključiva: Ne želi da deli kadar sa njom!

Ćerka Olge Odanović mlada je glumica, koja korak po korak gradi svoju karijeru, a njena majka, koja za sobom ima brojne uspehe, otkriva da Lenka ima jasne stavove po pitanju glume.

Ćerka Olge Odanović je isključiva: Ne želi da deli kadar sa njom!

story

Poznata glumica Olga Odanović koju ćemo od naredne nedelje gledati u novoj humorističkoj seriji „Radio Mileva“ rekla je da se veoma retko događa da se u jednom projektu spoje tako sjajni ljudi. 

- Od kolega, preko reditelja, scenarista, kolega, šminkera, snimatelja, montažera... Ma cela ekipa je sjajna i verujte da nemam utisak da sam radila već da sam živela sa tom mojom porodicom. Snimanja su bila duga i naporna, trajala su i po 13 sati dnevno. Ustajala sam u 4.30 ujutro, a kući nekada dolazila u pola osam uveče. Ali, svi smo se radovali kada dolazimo na posao – kazala je glumica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. 

Pročitajte: Kada se srodne duše prepoznaju - Glumački par ima neobičnu LJUBAVNU PRIČU, a ovako su odlučili da se venčaju

Kec na jedanaest printscreen

 

Olga je otkrila i da u kući, iako su joj i suprug i ćerka glumci, gotovo nikada ne pričaju o poslu. 

- Kod kuće vrlo malo pričamo o poslu, trudimo se da imamo meru. Lenka nikada ne bi igrala sa mnom i u pravu je. Glumačkoj deci nije lako, zaista. Treba im mnogo više vremena da se dokažu, oni nose veliki teret. Ona ne voli ni da pričam o njoj, kad bude čula da sam je spominjala danas – ubiće me – kazala je Olga. 

 

 

Poznata glumica istakla je i da se već umorila od cele ove situacije sa koronom. 

- Svi smo se više umorili od ove korone. Hoću da živim, da radim i da se radujem. Fali nam zagrljaj! 

Komentari (0)

Loading