Celebrity News

Ovo još niste čuli: Maja Šuput pred porođaj od muža ima specijalan zahtev

Trudna Maja Šuput do porođaja broji sitno i ne može da dočeka da upozna svoju bebu, a kako kaže, do sada ništa nije iščekivala sa većim nestrpljenjem.

Ovo još niste čuli: Maja Šuput pred porođaj od muža ima specijalan zahtev

Trudna Maja Šuput presrećna je otkako su ona i njen suprug Nenad Tatarinov saznali da će postati roditelji, a sada je otkrila detalje o dolasku bebe, koju nestrpljivo očekuje.

Pevačica i njen suprug su na sedmom nebu od uzbuđenja jer im je samo ta karika nedostajala da njihov život bude potpun.

Trudna Maja Šuput istakla je da joj čekanje teško pada.

Pročitajte: Maja Šuput pokazala trudnički stomak - Gledam kako rastemo i veselim se životu u sebi (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu dosad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet meseci. Ovakvo nešto mi se još u životu nije dogodilo. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok - rekla je Maja.

Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije na kojima ponosno pokazuje trudnički stomak, a s fanovima je podelila i brojne snimke na kojima se vidi sobica za bebu. U trudnoći maksimalno uživa, a kako kaže porođaja se ne plaši.

- Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od porođaja. Uz to, žene porođaje već decenijama uspešno odrađuju pa nekako ne verujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu - priča Maja.

Pročitajte: Čudesna bela haljina - Maja Šuput ovim izdanjem sve ostavila bez daha! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ipak, neke stvari nisu ispale baš onako kako ih je Maja zamislila. Naime, njen suprug Nenad neće moći da prisustvuje porođaju, zbog specifičnosti cele situacije. Međutim,  rešenje postoji, jer Maja zaista želi da Nenad barem na neki način vidi sam čin rađanja njihovog naslednika. Zbog toga, u vreme pandemije korona virusa, kada je prisustvo porođaju nemoguće zbog pojačanih mera opreza, Maja Šuput pomera granice, pa će se njen muž preko video poziva uključiti u porođajnu salu, kako bi mogao da bude uz nju tokom porođaja.

Što se tiče imena bebe vodile su se brojne rasprave na društvenim mrežama, a Maja je otkrila kako sinu ne želi dati obično ime kao što je - Nenad. Ipak, izgleda da će odluka 'pasti' tek kada beba dođe na svet.

Pročitajte: Maja Šuput otvoreno o glasinama da je trudna - Kad si sveže u braku to radiš normalno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Ostavili smo odluku o njegovom imenu za trenutak kada dođe na svet. I dalje smo ostali pri tom da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvek znaš nekoga ko se tako zove, a bio je, recimo, zločest u osnovnoj školi - rekla je Maja za kraj.

 

Komentari (0)

Loading