Celebrity News

Dve godine se pričalo o kući Harisa Džinovića, a sada je Melina otkrila istinu

Kuća Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, dve godine bila je jedna od omiljenih tema u domaćim medijima. Modna kreatorka nekoliko puta se osvrnula na to da je pomenuta kuća prerasla u mit, a sada je konačno otkrila istinu o vili na Senjaku.

Dve godine se pričalo o kući Harisa Džinovića, a sada je Melina otkrila istinu

Melina Džinović, nekoliko puta javno je govorila o vili na Senjaku, koju sa svojim suprugom, već više od dve godine pretvara u dom iz snova. Kuća, koja je čini se, podjednako aktuelna tema, kao i mnogobrojni uspesi koje bračni par Džinović postiže, za dve godine, koliko se na njoj radilo, od građevine je prerasla u mit.

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom - rekla je svojevremeno kreatorka za "Srpski telegraf" i dodala:

- Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo - istakla je tada.

Pročitajte: Melina Džinović - Odmah sam znala da je Haris čovek s kojim želim porodicu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Ipak, Melina je sada otkrila ono što je sve zanimalo, da li je porodica od kuće "digla ruke" ili je nekretnina iz snova konačno spremna za useljenje?

- Mediji su od naše kuće napravili ''životnu želju'', naravno da je to sve veselo i gorko i naporno, kuća je lepa, ispala je bolje nego što smo se nadali, imali smo najbolje saradnike. Hari nije pravio probleme, mi nismo arhitekte da čitamo crtež, pratili smo 3D za koji smo sumnjali da može tako da ispadne uživo, međutim ispalo je još lepše. Sve je trejalo oko dve godine - iskrena je bila ona.

Ata Images

 

Porodični dom bračnog para Džinović konačno je gotov, a njihova ljubav i sloga, ističe Melina, do danas su nepromenjeni.

- Nije se ništa promenilo u našem životu, jer je sve stabilno - rekla je Melina za "Premijeru".

 

Komentari (0)

Loading