Celebrity News

Više nije "single"? Hrvatski zavodnik Stjepan Hauser u strasnom zagrljaju ove lepotice (foto)

Devojka Stjepana Hausera moglo bi se reći, jedna je od najpretraživanijih referenci na guglu. Ipak, o svom privatnom životu hrvatski zavodnik retko govori. Ipak, ćutanje je prekinula fotografija, koja je postala glavna tema društvenih mreža.

Više nije "single"? Hrvatski zavodnik Stjepan Hauser u strasnom zagrljaju ove lepotice (foto)

Violončelista Stjepan Hauser svoje pratioce na "Instagramu" već danima oduševljava snimcima i fotografijama sa raskošnih Maldiva. Ipak, povremeno se u kradu sasvim slučajno nađe i misteriozna devojka, o čijem se identitetu pitaju mnoge obožavateljke popularnog muzičara.

Definitivno je da Stjepan, koji o svom emotivnom životu retko govori, na Maldivima ima društvo, a posle poslednjeg, osmomartovskog snimka, zbog kog je "Instagram" planuo, sve je verovatnije da je misteriozna brineta devojka Stjepana Hausera.

Stjepan je naime za anonimnu sirenu, odsvirao divnu pesmu na svom čelu, a bazen je ispunio laticama ruža. 

Foto: Stjepan Hauser ne odustaje od muzike - Našao način kako da snimi duet za zgodnom Italijankom (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

- Milion ruža za sirenu mog srca - napisao je u opisu videa.

Ipak, društvene mreže "planule" su nakon što je na svom storiju objavio snimke, na kojima se jasno vidi da je u zagrljaju pomenute brinete.

Pročitajte: Stjepan Hauser ima novu devojku? (foto)

instagram printscren

 

Ipak, da li je reč o izabranici njegovog srca, ili su pomenute fotografije i snimci nastali samo za potrebe romantičnog snimka na "Instagramu", Stjepan još nije otkrio. Jasno je samo da je ovim potezom sigurno zbunio, ali i rastužio mnoge pripadnice lepšeg pola.

Komentari (0)

Loading