Celebrity News

Tišina je prekinuta: Dva dana nakon potresnog intervjua, kraljica Elizabeta obratila se Megan i Hariju

Oglasila se kraljica Elizabeta, a na njene reči, svetska javnost sa strepnjom je čekala. Intervju, koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, izneo je mnoge detalje, koji su znatno narušili ugled kraljevske porodice. Suze Megan Markl izazvale su doboko saosećanje brojnih gledalaca, a onda je usledila poruka kraljice Elizabete...

Tišina je prekinuta: Dva dana nakon potresnog intervjua, kraljica Elizabeta obratila se Megan i Hariju

Intervju Harija i Megan, koji je emitovan 7. marta na "CBS-u" potresao je svetsku javnost i poljuljao temelje kraljevske porodice. Posle suza, koje je, prisećajući se svoje prve godine u kraljevskoj porodici, prolila Megan, članovi kraljevske porodice doživeli su neverovatnu osudu. Ipak, dva dana, od emitovanja intervjua, kraljica je ćutala, a onda je poput groma odjeknula vest - oglasila se kraljica Elizabeta.

- Cela porodica je bila tužna kada je u potpunosti saznala koliko je poslednjih nekoliko godina bilo teško za Harija i Megan - započinje zvanična izjava Bakingemske palate, koja se juče pojavila na svim njihovim zvaničnim društvenim mrežama, a koju su preneli i svi svetski mediji.

Pročitajte: Posle 7. marta na britanskom dvoru ništa neće biti isto: Megan Markl jednim detaljem uznemirila kraljicu

- Pitanja koja su pokrenuta, posebno ona o rasi, su zabrinjavajuća. Dok uspomene na neke događaje mogu da se razlikuju, ta pitanja se veoma ozbiljno shvataju i porodica će ih razmotriti privatno. Hari, Megan i Arči će uvek biti voljeni članovi porodice.

Podsetimo, izjava Megan Markl da se o boji kože malog Arčija, govorilo i pre njegovog rođenja, šokirala je javnost i navukla gnev prema članovima kraljevske porodice.

- Nisu znali koliko će mu koža biti tamna, šta će to značiti i na šta će ličiti, uskratili su mu zaštitu, a diskutovalo se da li će dobiti titulu, koja mu rođenjem pripada - kroz suze je tada rekla Megan, ističući kako je u tom momentu kraljevska porodica mislila samo na svoj ugled.

Pročitajte: Megan Markl u suzama otkrila stravičnu istinu: Javnost zanemela pred šokantnim priznanjem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Iako se do sada kraljevska porodica držala van svih kontroverzi, ovoga puta Bakingemska palata morala je da reaguje, s obzirom da je njihovo dvodnevno ćutanje samo još više doprinelo osudi na račun porodice. Baš zbog toga, kraljica Elizabeta bila je prinuđena da se javno oglasi i vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, na neki način ponudi ruku pomirenja.

Komentari (0)

Loading