Celebrity News

Supruga Zdravka Čolića zamera mu samo jedno: To ne mogu da promenim!

Autor: | 10/03/2021

Supruga Zdravka Čolića ne voli javno da se eksponira, iako sve zanima ko je žena koja je osvojila srce legendarnog pevača za kim je uzdisao ceo region.

Supruga Zdravka Čolića zamera mu samo jedno: To ne mogu da promenim!

Supruga Zdravka Čolića Aleksandra sa kojom ima dve ćerke ne voli da se pojavljuje u javnosti, al sada je pevač otkrio šta mu ona najviše zamera.

Pevač Zdravko Čolić inače nije neko ko je sklon skandalima i svoju porodicu čuva od očiju javnosti iako ponekad iskrsne neka informacija kao što se desilo ovaj put.

- Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga - iskren je bio.

Pročitajte: Zdravko Čolić svoj veliki hit posvetio našoj poznatoj voditeljki

 Tom prilikom pevač je objasnio i kako se njegove kćerke nose sa slavom koju on uživa.

Una je svesna ko joj je tata, za razliku od Lare, koja je mlađa. Ona shvati da joj tata nije tamo neki koji sedi na kauču, tek kada joj drugarice traže kartu za koncert - objasnio je za “Ekskluzivno”.

Čuveni Čola je ranije za magazin "Hello" rekao kako ga je osvojila njegova supruga.

Pročitajte: Zdravko Čolić legenda, a ovo je njegov rođeni brat - da li liče?

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

Komentari (0)

Loading