Celebrity News

Nikola Rađen nikad iskreniji: Ovo je moja velika slabost

Autor: | 11/03/2021

Vaterpolista Nikola Rađen veoma je ponosan na svoje dve devojčice Teu i Ninu, iako se razveo od pevačice Ane Kokić to ih nije sprečilo da zajedno učestvuju u njihovom odrastanju.

Nikola Rađen nikad iskreniji: Ovo je moja velika slabost

Vaterpolista Nikola Rađen je otvoreno govorio o svojoj porodici i o posebnom odnosu oca prema ćerkama.

Njegova ljubav prema devojčicama je nemereljiva, Nikola je otvoreno rekao.

-Moram da priznam da sam baš slab na ćerke – kazao je Rađen u emisiji „Kec na jedanaest“. – Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula.

Pročitajte: U čijem društvu je Rađen proslavio 36. rođendan?

 

 

Nikola je do situacije sa koronom bio veoma aktivan u kampovima za mališane i nada se da će kada cela ova situacija prođe ponovo uživati u radu sa decom.

-Mnogo volim da radim sa decom i smatram da vrhunski sportisti imaju obavezu da mlađima prenesu svoje znanje. Da animiraju najmlađe da počnu da se bave sportom – rekao je proslavljeni vaterpolista na K1.

Pročitajte: Nova devojka Nikole Rađena je ova vatrena crnka? (foto)

 

 

Poznati sportista otkrio je i da je u narednih godinu i po dana ugovorom vezan za „Crvenu Zvezdu“ i da se nada da će kruna njegove sjajne karijere biti baš u ovom timu.

-Želim da se kako treba oprostim od sporta, kako dolikuje, i nadam se da će to biti uz titulu. Nakon toga, videćemo... Da li ću ponovo ići u Grčku ili ću ostati u Beogradu – kazao je Aleksandri i Bošku poznati vaterpolista.

 

 

Komentari (0)

Loading