Celebrity News

Peđa Damnjanović: Pubertetske bubice moje dece će mi doći glave

Autor: | 14/03/2021

Nakon što je pre izvesnog vremena na "tiktok" nalogu široj publici otkrio da stoji iza sinhronizacija nekih od najpopularnijih crtanih filmova, glumac Predrag Peđa Damnjanović (40) postao je omiljen kod mlađe populacije, ali i onih nešto malo starijih.

Peđa Damnjanović: Pubertetske bubice moje dece će mi doći glave

Kako tvrdi, za par meseci zapratilo ga je više od sto hiljada ljudi, a neretko se dešava da mu mladići i devojke priđu na ulici i komentrišu da su uz njegov glas odrasli. "Kung fu Panda", "Zvonar Bogorodičine crkve", "Benten", "Mačak u čizmama", "Aladin i leteći ćilim" samo su neki od stotinak crtaća čijim junacima je dao glas, dok ovih dana radi još jednu vrlo zanimljivu sinhronizaciju "Talking Toma". Osim toga, Peđa je poznat i po ulogama u pozorištu i televiziji, kao i voditeljskim angažmanima, te ga tako ovih dana gledamo u emisiji "Dnevna doza popa" koju vodi s koleginicom Natašom Aksentijević, dok zajedno s njom vredno radi i na sitkomu "Koleginice" K1 televizije. Mada vrlo vredan i predan poslu, u otvorenom intervjuu Damnjanović nam je otkrio da nikada nije dozvolio da ljubav prema profesiji nadmaši onu koju oseća prema porodici. Zbog supruge Ljubice (35), ćerki Tinje (14) i Hane (12) i sina Olega (11) umeo je svojevremeno da odbije vrlo važne projekte. Potpuno je posvećen njihovom odrastanju i vaspitanju i tvrdi da sve petoro najviše uživaju kada vreme provode na svom splavu na vodi.

Foto: Vlada Maraj

 

– To je stančić koji ima apsolutno sve što je potrebno za udoban život, čak i zimi: grejanje, struju, vodu. Sestra i ja smo napravili dva splava, jedan do drugog, na mestu gde nam je bila porodična kuća u Bariču. Posadili smo bilje, drveće, a nedavno sam kupio i gliser, te jedva čekam sunčane dane da ga isprobam. Pre njega sam imao manji čamac, koji se pokazao vrlo značajnim tokom poplava 2014. godine. Budući da su i moja i suprugina majka živele u Obrenovcu i da je voda toliko u kratkom periodu nadošla da su potpuno izgubile signal na mobilnim telefonima, bez reči sam, danas shvatam vrlo nepromišljeno, i bez pojasa, seo u čamac kako bih im pomogao. Sećam se da me je u jednom momentu uhvatila bujica iz koje sam se samo srećom spasao. Vozio sam ulicama, kojima sam nekada išao kolima, dok su bandere virile iznad vode svega par centimetara. Na svu sreću, stigao sam na vreme, a kasnije sam čuo da su zahvaljujući tom čamcu spasene još dve porodice – započinje priču Peđa, koji nasuprot strahovitom iskustvu s rekom, ipak najviše vremena voli da provodi na njoj. U šali tvrdi da na splavu pronalazi spas od pubertetskih bubica svoje dece.

– Bilo je momenata kada sam mislio da ću potpuno da se ugasim. Neverovatne su promene u njihovom ponašanju, postaviš im normalno pitanje i dobiješ sumanut odgovor kroz viku. Ne postoje više normalni razgovori s njima. Često se dešava da su međusobno složni, vole se, međutim ima i onih momenata kada su surovi suparnici i navode te da pomisliš kako postoje svi razlozi da socijalni radnici dođu i da nam ih oduzmu (smeh). Možda je to proizvod toga što ih učimo da ne kriju emocije, kakve god one u tom momentu bile. I srećan sam ako je sada tako, jer sam ubeđen da će sutra biti najbolji prijatelji upravo zahvaljujući toj iskrenosti.

Foto: Vlada Maraj

 

Obaveze oko mališana Damnjanović ravnopravno deli sa suprugom Ljubicom, s kojom ove godine obeležava 17 godina zajedničkog života. Na pitanje da li je u njegovom slučaju istina da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, kazao nam je:

– Svesno ili nesvesno, svaki pravi muškarac sluša svoju ženu, a najvažnije je da ga ona ne sputava. Ljubica mene podržava u svim pametnim i suludim poduhvatima. Mislim da ne bi trajalo da je drugačije – zaključio je Damnjanović.

 

Komentari (0)

Loading