Celebrity News

Nataša Aksentijević za "Story": Moj odnos s porodicom pun je lažnih osmeha

Voditeljka i glumica poznata po iskrenosti, u centar pažnje dospela je posle javnog priznanja da je od roditelja dobila samo prezime jer su njenom bratu prepisali svu imovinu, a nama otkriva kako se zbog toga oseća

Nataša Aksentijević za "Story":  Moj odnos s porodicom pun je lažnih osmeha

Nataša Aksentijević (39), glumica i voditeljka koja je srpsku publiku osvojila surovom iskrenošću i velikom harizmom, nedavno je ponovo dospela u žižu javnosti “tabu temom” o kojoj bi se malo ko od poznatih ličnosti usudio da govori. Kada je gostovala u televizijskoj emisiji, otvoreno je rekla da je od roditelja dobila samo prezime, jer su svu imovinu koju su imali prepisali njenom bratu.

Beograđanka zaraznog osmeha izazvala je ovim rečima pravu pometnju na internetu, a na raznim forumima javile su se brojne pripadnice lepšeg pola koje su konstatovale da je ovaj slučaj primer prečeste “pojave u Srba”, i da je odlično što je Nataša to ispričala javno. Mi smo voditeljku emisije “Dnevna doza popa” pozvali da nam taj društveni fenomen, koji je čest na našim prostorima, detaljnije opiše iz svog iskustva, ali i da nam ispriča šta je novo u njenom životu i šta novo “krčka” sa svojim saradnicima.

Opet ste javnost osvojili kada ste nedavno otvoreno pričali kako niste dobili ništa od roditelja osim prezimena. Da li je upravo to i razlog što ste u prošlosti morali da se snalazite na razne načine dok niste počeli da radite na televiziji?

- Iako tako nisam bila vaspitavana, to se dogodilo. Favorizacija deteta je nešto što ne primećujete dok ne dobijete svoju decu. Tada shvatite da su te ljubavi iste, nemerljivo velike prema svoj deci koju imate. 

Pročitajte: Nataša Aksentijević - Ovo sam ja, žena od preko 100 kilograma! (FOTO)

Instagram Nataša Aksentijević

 

 

Mislite li da je to što se vama dogodilo najčešći slučaj s raspodelom imovine na ovim prostorima? Da li je to zato što ovde vlada mišljenje kako se žensko lakše snađe?

- Ne znam. Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo.

 Da li je sve što se dogodilo unelo jabuku razdora u vašu porodicu i kakvi su vam sad odnosi s bratom, a kakvi s roditeljima?

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Ceo intervju sa Natašom Aksentijević pročitajte u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 16. februara

story

 

 

Komentari (0)

Loading