Celebrity News

Galantan poklon od verenika: Ana Sević dobila stan od 290.000 evra?

Autor: | 15/03/2021

Ana Sević i Danijel Nedeljković uživaju u porodičnom životu sa dve ćerke i žive svoju bajku. Pre tri meseca popularna pevačica je na svet donela ćerkicu Senu koja je upotpunila njihovu porodičnu sreću.

Galantan poklon od verenika: Ana Sević dobila stan od 290.000 evra?

Ana Sević i Danijel Nedeljković su želeli da naprave pametan poslovni potez, i da se obezbede u ova nestabilna vremena u doba korone. Pošto popularna pevačica ne nastupa zbog pandemije, svoje pažnju su okrenuli u drugom pravcu.

Oni su, navodno, odlučili da investiraju u nekretninu, tačnije u veliki stan u izgradnji u centru grada.

Par je kupio četvorosoban stan u vrednosti od 290.000 evra u Mokranjčevoj ulici u strogom centru, koji će, nakon opremanja, izdavati.

Pročitajte: Iznenadiće vas kako Ana Sević izgleda mesec dana nakon porođaja

-Dok je Ana još bila trudna, Danijel i ona su razgledali stanove po Beogradu. On mnogo radi i ne razbacuje se novcem, zato je uspeo da uštedi i da ulaže u pametne stvari. Prvo mu je rekla da ne bi bilo loše da sačekaju sa kupovinom stana dok ne prođe pandemija, ali joj je objasio da ne treba da brine o finansijama, jer je na vreme počeo da štedi. Zajedno su obilazili aktivna gradilišta po centru Beograda, pa su odlučili da kupe stan u samom centru"; rekao je neimenovani izvor blizak paru i dodao da su već dali kaparu.

-Cena kvadrata na lokaciji na kojoj Danijel i Ana uzimaju stan je oko 2.200 evra. Zgrada se nalazi u Mokranjčevoj ulici, a po završetku radova planiraju skroz da ga opreme. Ne nameravaju da se sele i menjaju lokaciju, već planiraju da izdaju luksuznu nekretninu" rekao je izvor “Srpskog telegrafa”.

U međuvremenu je popularna pevačica Ana Sević demantovala ove navode storijem na svom "Instagramu".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading