Celebrity News

Život je čudo: Kako je Ana Sević upoznala svog verenika Danijela

Ana Sević uživa u iščekivanju drugog deteta

Život je čudo: Kako je Ana Sević upoznala svog verenika Danijela

Ana Sević će se uskoro po drugi put ostvariti u majčinskoj ulozi. Ponovo očekuje ćerku i ona i njen izabranik su presrećni zbog proširenja porodice. Ovome se posebno raduje mala Lorena, Anina ćerka iz braka sa Darkom Lazićem

– Porodiću se u Beogradu, a ime za bebu još neću da otkrijem, Lorena će to da reši. Ona je zaista posebno dete, nije što je moje - rekla je Ana u emisiji "Ekskluzivno".

 

 

Ana se osvrnula i na svoju vezu sa Danijelom, pa je otkrila detalje koje do sada niko nije znao.

Ana i Danijel već godinama uživaju u ljubavi koja je prebrodila sve izazove. Ipak, malo ko zna kako je njihova priča započela. 

 

 

– Danijela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Danijel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Danijel je moja ogromna podrška i Lorenina i moja i u poslovnom smislu. Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo, moja mama i Danijelov tata se poznaju 20 godina. Danijela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: "Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana" –  otkrila je Sevićeva.

Komentari (0)

Loading